13.11.2016

Lemmikkimessut 2016

Suomen lemmikkanit ry:n pisteellä myytiin pehmopupuja.


Tänään messuilin. Kanit eivät siis olleet mukana, vaan kävin ihan kanittomana katselemassa. Kanittomana messuilussa on se hyvä puoli, ettei tarvitse katsoa kelloa ja kytätä milloin oma kani on hyppyvuorossa tai tuomarin pöydällä arvioitavana. Tästä syystä en myöskään lupautunut hommiin messuille. Mielelläni yleensä auttelen kanitapahtumissa, mutta tiesin jo etukäteen että tänä viikonloppuna en jaksaisi. Halusin mennä ihan oman fiiliksen mukaan ja olla sen aikaa kun olen. Siitä syystä en kysynyt edes ketään kaveria mukaan, vaan hengailin yksikseni. Ettei tarvitse välittää kenenkään muun aikatauluista. 

Tilausvaljaiden tekokin on tästä samasta syystä tauolla ja taitaapa se näkyä tämän blogin päivitysmäärässäkin. En vain jaksa oikein tehdä mitään ylimääräistä töiden lisäksi. Ja koska kanit ovat olemassa itsensä takia, ei esimerkiksi tämän blogin, kanien kanssa kotona olo menee ohi bloggaamisen, valjaiden teon ja tapahtumiin osallistumisen.

Suomen estekanien hyppykisoista.
Puput ovat saaneetkin paljon naurua ja hymyjä päiviini. Muumi on keksinyt uuden jekun: se kaivaa paperinenäliinani sängystä tyynyn alta ja juoksee se suussaan karkuun. Pinjakin on keksinyt uuden jekun. Se hyppii tietokonetuolille, vaikka se on kiellettyä. Yleensä se tekee sen salaa. Eilen se hyppäsi, vaikka istuin tuolilla. Yhtäkkiä vain tumps: jänis oli tuolin reunalla vieressäni. Eihän sitä voinut edes torua, kun alkoi niin naurattaa. Oma pieni uhkarohkeilijani. 

Lekan jäsenlehtiä myynnissä. Suosittelen jäsenyyttä jo ihan tämän lehden takia!
Mutta mennäänpä messuihin! Katselin Suomen estekanien estekisoja hetken aikaa, kävin jututtamassa Lemmikkikanien ja SKY:n ihmisiä ja tietysti seikkailin vähän kaikkialla muuallakin. Isoinpana ahaa-elämyksenä messuilta jäi Naturalian Superpahna olkikuivike

Pinjalla on tullut toisen takatassun kantapäähän kovettuma ja olen miettinyt mitä pehmeämpää kuiviketta laitan kanien vessaan puupelletin sijaan. Heti kun näin olkikuivikesäkin, halusin tietää aiheesta lisää. Juttelin messuosastolla kuivikkeesta ja kyselin millaisia kokemuksia kuivikkeesta on sisäkanien vessoissa. Kuulosti tosi hyvältä (vaikka kokemukset oli pääasiassa kissoilta) ja lopputulemana sain muovipussiin testierän kuiviketta mukaan. (Sitä myydään 10 kilon säkeissä, olin bussilla, niin en voinut ostaa niin painavaa säkkiä). Laitan kuivikkeen pupuille vessaan, testaamme ja bloggaamme. Tuote ei vielä tällä hetkellä ole kaupoissa, mutta sanoivat, että ensi vuonna voisi tulla. Mukavaa päästä testaamaan tätä jo nyt!

2 kommenttia:

  1. Kiva kun kirjoittelit vähän kuulumisia! Itseään pitää kuunnellakin ja hyvä että oot osannut hidastaa... vielä jonain päivänä kun itsekin sen oppisi eikä vöyhöttäisi menemään kuin viimeistä päivää ennen kuin totaalinen stoppi tulee, nimim. masennuksen syvällä rintaäänellä :D Tietysti aina tykkää postauksista ja niitä innolla odottelee, mutta näin uutena kanin omistajana ja tänne vasta löytäneenä lukemista riittää vielä noh, ainakin muutamaksi päiväksi :)!

    VastaaPoista
  2. Millon valjaspuoti avautuis taas;)

    VastaaPoista