1.10.2011

Minimalismia eli mallistoon koko XS!

Vihreät lapavaljaat vaikuttavat suosituilta. Tänään tein siis taas yhdet sellaiset tilauksesta. Mielenkiintoista näissä oli valjaissa oli kuitenkin niiden koko: XS, tai jotain sellaista. Menevät siis kääpiöjänikselle.



Vaikka sainkin tilaajalta mittoja, niitä piti ottaa myös jonkin verran lisää ja laskeskella. Ompelukin on joskus aika matemaattista! Onneksi nuori ja reipas Pinja-neiti oli minulla apurina. Pinja ei ollut aikasemmin lapavaljaita pitänyt, ja hieman sitä ihmetytti,mitä ihmettä minä meinaan remmeillä oikein tehdä, mutta hienosti istui ja antoi minun mittailla ja mallailla. Laparemmiä ja maharemmiä piti säätää monta kertaa, ennenkuin päädyin siihen, että ovat sopivat. Pinjalle siis istuu nyt ainakin kuin nakutettu, toivottavasti myös sille jänökaverille, jolle valjaat lähtevät.

Pikkuiset lapavaljaat. 10 e.
 
Pinja, 4kk, toimitti mallin virkaa


PS. Kuten Petsien yhteisössä jo sanoin, yritän päästä PET-Galaan, joka on siis Helsingissa 26-27.11. Todennäköisesti olen paikalla vain toisena päivänä. Ilmoittelen, kunhan asia varmistuu, päivämäärän, jota ennen tilanneet voivat ostaa valjaansa&hihnansa paikanpäällä postikuluitta. Mutta tästä myöhemmin lisä-info.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti