30.10.2011

Vihreää ja palloista, mutta vähän muutakin!

Ompelin siis eilen taas valjaita. Yhdet vihreäpallolliset lapavaljaat tilauksesta, ja sitten pikkuisten H-valjaiden prototyypin. Ne ois siis tarkoitettu kääpiöjänikselle, eli sen verran pienet, että niinkin hontelo kaveri niissä pysyy. Pikkuisista H-valjaista saatte kuvaa kunhan teen varsinaisen version. Pinja on näissäkin toiminut koekaniinina ja mallina, ja saa varsinaisen version se saa sitten ikiomaksi. Sitten voidaankin alkaa treenailla valjaissa ja hihnassakin hyppimistä. Nyt ollaan vaan irtohyppynä hypitty Pinjan kanssa, ja kyllä esteet on oikeesti sen laji. Ei tuo meinaa housuissaan pysyä kun esteen näkee :)

Hihnoja mun pitäis kanssa tehdä, mutta niihin on materiaalit loppu. Tilasin siis nyt isomman erän tulemaan ja teenkin sitten niitä kunnon satsin. Viheriäistä ja mustaa ja muuta semmoista :)

Ajattelin lisäksi testailla nyt uusia kuoseja, eli ostin tämmöisiä. Tuo joulunauha oli hauska. Teen siitä jollekin valjaat jos joku tahtoo, jos ei, käytän sen varmaan joulukortteihin. Joka tapauksessa tuo nauha inspiroi miettimään pikkuisia tonttulakkeja....jos vaikka tekis jouluksi pupuille.Lapavaljaat. Koko M, 10 euroa Kuten kuvista näkyy Pinja tykkää kamerasta. Kovasti siis hyppi kannolle, jonka päällä tilausvaljaat kuvasin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti