13.5.2012

Muutoksia

Näin sitä sitten muutettiin. Kanit ja ompelukonekin muuttivat kesäksi vanhemmilleni. Tai ei nyt koko kesäksi, kesäkuun loppuun asti vain, sitten saadaan oma uusi kämppä ja sinne sitten. Tämän toukokesäkuun itse kiertelen ympäri Suomea tehden kokopäivätyötä ja keräten siihen päälle graduaineistoa, jos suinkin vain ehdin/jaksan töiden lomassa. Valitettavasti ompelen tuskin mitään lähinnä testailen.

Olen tässä siis suunnitellut kaikenlaista. Mulla on kaikenlaisia ideoita, joita en vaa oo ehtinyt ompelemaan. Kunhan työt ja muutto on takana, niin ompelukone on ylityöllistetty! Mulla on meinaa nii paljon kaikkee mitä haluun ommella et kertyy jonoksi. Nyt ehdin lähinnä testailee jossain välissä.

Minä nimittäin ideoin siis valjaitakin vähän uusiksi. Jos teillä on kehitystoiveita niin antakaa tulla nyt kun kehitän ja testailen. Tarkoitus olisi nimittäin saada valjaista vielä kivemmat. Niittejä kaipaaville voin kertoa, että kävin paikallisessa käsityöliikkeessä kyselemässä kunnon niittipihtejä, et onnistuis hyvin se niittien kiinnitys. Niillä ei just sillon ollu varastossa yhtään kappaletta, mutta kunhan niille tulee käyn ostamassa. Sitten testailen niittivaljaita ja vähän muutakin. Pyrin siihen, et ketkä haluaa niitilliset sais niitä, mutta jos ei  halua niin ilmankin niitä saa. Tauon jälkeen siis tarjolla kehittyneempiä valjaita =)

Pahoittelut kaikille, joille lupailin jo aikaisemmin valjaita. Ilmoitan kuitenkin nyt virallisesti, että viikosta 28 alkaen otan valjastilauksia vastaan. Sitä ennen on niin paljon häslyytä, että kaikki ompeluaika menee testeihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti