22.4.2012

Vappua venaillen

En ole ehtinyt ompelemaan yhtään mitään, sitten viime bloggauksen. Hyvä, siis, että laitoin tilaukset tauolle nyt hetkeksi. En osaa vielä luvata milloin otan tilauksia taas vastaan, mutta lupaan, että toukokuussa saa alkaa taas tilata.

Vappua venailen kahdesta eri syystä, ensinnäkin siksi, että koulu loppuu silloin ja kesäloma alkaa. Kesäloma tosin tarkoittaa touko-kesäkuun ajalta töitä, mutta lomaa rasittavista koulukirjoista ja kirjoitelmista kuitenkin. Lisäksi kirjoittelen vuokrasopparin uuteen kämppään vappuaattona. Kanitkin kiittää, koska saadaan oma takapiha kerrostalon vaihtuessa rivariin. (Muutto tosin on vasta kesäkuun lopulla, puput menee sitä ennen kesälomalle porukoilleni, jossa on enemmän tilaa temmeltää, kuin tässä opiskelijaboksissa).

Mutta se jaarituksista. Otin teille pari kuvaa näytteeksi uusista värivaihtoehdoista valjaisiin. Lisäksi saatte tuollaisen toisen mystisen kuvan, jossa on siis fleecekangasrulla. En vielä kerro mitä siitä tulee, mutta hyvinkin pupumaista tavaraa olisi tulossa. Kesällä kun on tarkoituksena saada blogattua tänne lopulta muitakin käsityötuotteita kun valjaita ja hihnoja.

Keltainen valkopilkkuinen, ruskea turkoositähti ja violetti vaalenpunapilkkuinen.

Operaatio vaihtelua valjaisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti