31.3.2012

Kevätkuoseja

Hiphei, lämpömittari näytti tuossa päivällä +20 °C auringossa. Taitaa se kesä sieltä tulla. Koulua on enää neljä viikkoa jäljellä, koska meillä loppuu kurssit vappuun. Kesälomalle en tosin silloinkaan pääse vaan siitä alkaa ne oikeat työt...Puput ovat olleet riemuissaan auringonpaisteesta, joka nuorruttaa vanhaherra Joonataniakin iloloikkaimpulseihin.


Mutta mennäänpä valjaisiin. Ompelin tänään kahdet tilausvaljaat ja yhdet kevätkuosien testeily valjaat. Lisäksi yksi hihna tilauksesta. Tähän päättyykin sitten tältä erää valjaiden tilausmahdollisuus. Mulla menee nyt seuraavan nelisen viikkoa niin tiukasti kaikessa muussa, että en kehtaa odotuttaan teillä millon ehdin ommella ja milloin en. Lisäksi ajattelin nyt testailla ompeleen liikenevällä ajalla uusia kuoseja ja vähän muutakin. Blogi ei siis hiljene vaikka tilaukset jäävätkin tauolle. Päivittelen uusia kuositestailuja ja ilmoittelen sitten milloin tilauksia saa jälleen alkaa tekemään.


Maistiainen kevätkuositestistä
Lapavaljaat, M


H-valjaat, M
H-valjaat, M
Hihna, 2,5 metriä

7 kommenttia:

 1. Ihanat nuo musta valkoiset ja tähtivaljaat!

  VastaaPoista
 2. Hienot nuo musta valkoset. Sitten kun otat tilauksia vastaan olis tarkotus tilata tuollaset ku entiset H-valjaat menny pieniks. Samalla sitten varmaan tilaisin jonkin moisen hihnan. Mutta seurailen blogiasi ja katon millon tuo teksti tuolta sivusta häviää ja sitten laitan sähköpostia tulemaan.
  Hyvät kevään jatkot!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista. Täytyy kuitenkin täsmentää etteivät noi H-valjaat ole mustavalkoiset. Vaalea on jotain helmiäisenvalkoista tms, ja pisteet hivenen ruskeaan taittavaa harmaata. Värejä, joita on sanallisesti tosi vaikea kuvailla.

  Juuri tuo väri on itseltäni nyt ihan loppu ja niin oli loppu kaupastakin. Mutta katsellaan jos sitä tässä tilaustauon aikana tulisi taas myyntiin ja saisin sitä. Jos ei, niin sitten on kyllä monta uutta kuosia mistä valita. Ja mm. tuo sama kuosi violetti/vaaleanpunaisena :D

  Aurinkoisia kevätpäiviä sinnekin =)

  VastaaPoista
 4. Juu, eihän sen nyt juuri samanlaista sen kankaan pakko olla.

  P.S Kattelen täältä näitä vanhoja postauksia ja millasia kankaita oot käyttäny ; )

  T; Sama Anonyymi

  VastaaPoista
 5. Hei vain ! Ajattelin kysästä että mistä ihmeestä oikein löydät noita kiinnitysjuttuja? Olen raivannut miltein kaikki kaupat läpi enkä oo löytänyt :( Myös noita metallirenkaita etsisteken, jos voisit paljastaa salaisen ostopaikkasi niin lukisin sen mielelläni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, jännää ettet ole löytänyt. Itse tilailen nettikaupoista aika paljon, mutta myös ihan paikalliset käsityöliikkeet on tosi hyvin myyneet noita. Metallirenkaissa kannattaa kiinnittää huomita siihen et sauma on ummessa, eikä renkassaa ole ikävää koloa yhdessä kohtaa. Kummankin mallisia on myynnissä =)

   Poista
  2. Mistä nettikaupasta sä sitten ostat noita tarvikkeita?

   Poista