1.3.2012

Näyttelyyn!

Heipähei ja anteeksi etten ole pitkään aikaan bloggannut. Kuukausikin ehti nyt vaihtumaan ennenkuin ehdin blogata sydänvaljaista. Tein nimittäin lupaukseni mukaan kolmet sydänkuosivaljaat. Esittelyt niistä valokuvineen siirtyvät nyt kuitenkin vielä ensi viikkoon, koska en ole tällä viikolla kotona (missä valjaat ja kamera on). Pahoittelut. Nämä kyseiset valjaat on joka tapauksessa kaikki kokoa S.

Mutta nyt itse asiaan. Ilmoitin jäniinineitini Tampereen Juhlavoittajaan! Tämä tarkoittaa sitä, että 24.3.2012 valjaita on ostettavissa minulta JV:n aikana. Jänönen on menossa elämänsä ensimmäiseen viralliseet Pettiin, pari kuukautisena se kävi kyllä pienissä näyttelyissä, mut nyt pitkästä aikaa SKY ja isot näyttelyt. Hieman jännitän miten neiti suhtautuu selällään oloon, se on aika kova jännittämään sitä hommaa. Vaikka hienostikin pötköttelee välillä. Lisäksi tuommoiselta pusuttelijakengurulta voi odottaa aika rämäpäisiä vetoja arvostelupöydällä :D

En tee näyttelyyn ns. ylimääräisiä valjaita eli tilaa valjaat jos haluat sellaiset. Näin osaan tehdä oikeaa kokoa ja väriä. Valjaita saa sovittaa omalle kanilleen, jos kyseinen pupu näyttelytilassa oleilee. Mikäli ei jostain syystä istu, niin teen pienemmät/isommat näyttelyiden jälkeen ja voit ostaa ne. Maksu käteisellä ja mielellään tasarahalla. Myös etukäteismaksu tilille käy, tämä sitten sovitaan tilauskohtaisesti. Tilaukset ja lisäkyselyt voitte lähettää mailiin ranssaa[AT]hotmail.com (yleispätevät kysymykset voi laittaa myös kommenttina, niin muutkin saa vastauksen). Väreinä voitte kysellä kaikkia värejä mitä täällä blogissa olette nähneet + sydänkuosit jotka pian näette.


En usko, että kovinkaan monella on pettipuolella musta otter hopeaa jänistä (atlas open -lootassa) niin kun bongaat sen, bongailette varmaan minutkin. Laittelen tarkempia tuntomerkkejä itsestäni myöhemmin ja tilaajille annan puhelinnumeroni, että voitte sitten soittaa/tekstata ja saatte varmasti tuotteenne =).

PS. Jos jollakulla on ideoita valjaiden varalle tai toiveita muista tuotteista niin silloinkin saa heittää mailia tai tulla näyttelyissä nykäisemään hihasta. Myös, jos haluat katsoa valjaita näyttelyissä ja tilata siinä/myöhemmin maililla, niin esittelen kyllä valjaat ja kusti polkee mahdollisen tilauksesi myöhemmin perille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti