26.1.2012

Tähtiä tähtiä...

Sitä voi nähdä tähtiä monella tapaa. Tuolla aikasemmassa bloggauksessa haastoin teitä lukijoita kommentoimaan. Hyvin kommentteja sainkin. Kiitos jokaisesta kommentoinnista. Värejä ja kuoseja oli kommenttienne mukaan täällä jo hyvin esillä. Sepäs hyvä, mutta lisää on kyllä tulossa sitä mukaa kun ehdin haalia ja innostun...ehdotus punaisista sydän-kuosivaljaista oli tosi hyvä! Semmoisia voisinkin alkaa näin ystävänpäivän alla suunnittelemaan. Sovitaan, että helmikuun aikana bloggaan teille kuvien kanssa sydän-kuosiset valjaat.

Hihnojen kuoseja on tällä hetkellä aika vaikeasti saatavissa, mutta yritän niistäkin löytää uusia värejä. Muutama uusi väri tosin jo tulikin, jahka niistä hihnoja teen niin saatte kuviakin. Kirjavia hihnoja olen itsekin siis toivonut, mutta kovin vaikeaa näyttää olevan moisen löytäminen. Mutta minä yritän!

Noniin, jahkas minä lopulta julkaisisin sen onnekkaan voittajan. Onnellinen valjaiden omistaja on Janika! Hän saa itse valita valjaiden koon, jonka jälkeen ompelen kyseiset valjaat ja postitellen perille. Onnea voittajalle, ja valjaiden käyttäjälle oli pupulle/pupuille!

Janika voit ottaa yhteyttä mailiin ranssaa[AT]hotmail.com niin sovitaan valjaiden koosta ja toimituksesta :)

Btw. Treenailin vähän valjaiden kuvausta tänään yksillä tilausvaljailla, joissa on sama kuosi kun voittajavaljaissa. Niinpä pari kuvaa.

11 kommenttia:

 1. Ootko miettinyt jos jättäisit nuo ompeleet ja vaihtaisit ne niihin metalli"nappeihin". En niiden oikeaa nimeä tiedä, mutta ne varmasti kestävät enemmän kun nuo ompeleet. + Ompeleet näyttää aika usein rumilta, itse tilasin parit valjaat ja mielestäni niiden ommel oli aika ikävän näköinen tilaisvaljaiksi, vaikka eihän kani nyt moista katso, mutta kuitenkin :)

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Kiitos palautteesta :) Itseasiassa minä ekaksi yritin niillä niiteillä. Ongelma on vain se, että ne on huomattavasti työläämpää kiinnittää ja toisekseen ne eivät minusta edes ole vahvemmat. Se on ihan totta, että nuo ompeleet voisi saada nätimminkin tuohon, oon sitä jo vähän miettinytkin. Voin kyllä koittaa keksiä keinoa saada niittejä helpommin kiinni ja testiä toimisko se paremmin. Siistimpihän se tottakai olisi, mutta itse oon vähän sitä mieltä et silti pitäisi vahvistaa ompeleella ja toisaalta ne tuo jonki verran lisäpainoa valjaille. Mutta yritän kehitelllä tätäkin :)

  VastaaPoista
 3. Minua nuo ompeleet eivät ainakaan haittaa. Eihän se kani sitä huomaa ja kuka niitä niin tarkkaan katsoo?? Minusta ne niitit eivät sovi kaikkiin valjaisiin ja sävyihin. Ihan nätit nuo ovat.
  Muuten Saraza, Oletko saanut sähköpostini?? Jos et niin ilmoitatkos??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kyllä tuokin et kaikkiin tyyleihin niitit ei sovi. Täytyy vaikka suunnitella niin et saa niiteillä tai ilman, kun osa niitä niittejä haluaa. Kunhan keksin miten ne niitit saa järkevästi :)

   En ole saanut sähköpostiasi, vaikka kurkkinut olen että milloinkahan mailaat. Korvasithan [AT]-kohdan @-merkillä? Koita laittaa uusiksi, tai jos olet puput.netissä, niin laita yksityisviestiä nimimerkille Milli :)

   Poista
 4. Ei nuo ompeleet mitenkään rumia ole! Niistähän voisi tehdä kivoja yksityiskohtia, esim. mustiin valjaisiin ompelisikin pinkillä voi olla mageet...(tai sit ei CX)
  Ja siististi, kun nuo on ommeltu niin noissa ei tähdellisissä näyttää ihan siisteiltä :).

  Hienoja valjaita teet, voi kun itsekkin osaisi lapavaljaat tehdä :/!

  VastaaPoista
 5. Valjaat tulleet oikeaan osoitteeseen!! Aivan ihanat!!<3

  VastaaPoista
 6. Blogin löysin kaverin vinkillä ja aivan järkyttävän ihania valjaita teet. Mietin vain kuin kuvissa on hinnat yms, niin myydäänkö niitä vaikka ei olisi MYYTÄVÄNÄ - Tekstiä? : D On todella upeita varsinkin
  nuo lapavaljaat.

  VastaaPoista
 7. Ja sitten vielä mietin että onko hinnasto tuolla tilaushinnasto, ja onko kanin koolla vaikutusta? Sitten vielä että onko kääpiöluppakorvan koko mikä? Nykyisissä kun ei lue. Paljon kysymyksiä putkahtelee mieleeen.

  VastaaPoista
 8. Katariina, hyvä vaan että kysyy kun tulee kysyttävää =) Ne on myytäviä, joissa lukee että myytävänä, muut on yleensä tilaustuotteita, eli myyty jo tilaajalle. Teen enemmän tilaustuotteita kuin muuten vain myyntiin tuotteita. Eli jos löytyi kivat valjaat jotka haluaisit niin ehdottomasti tilaista samanmoisista ja sellaiset saat =)

  Tuo hinnasto on tosiaan tilaushinnasto, koska tilauksesta lähinnä näitä teen. Koko ei vaikuta valjaiden hintaan. Kääpiöluppia on hieman tukevampia ja sirompia. Pienimmille menee S, mutta pääasiassa M on kääpiölupan koko. S mahtuu leijonille hyvin, hermeliineille olen tehnyt XS:ää.

  Kiitos kymymyksistä ja kehuista. Laita mailia, jos haluat tilata =)

  VastaaPoista