14.1.2012

Keskellä apilankukkien...

M-koon lapavaljaat. 10e
...mä hieman loikoilen ja loikkailen ja sua aattelen. Ja ehkä hieman kesästä haaveilen.

Noniin. Nytpä sitten tämän vuoden ensimmäiset valjaat kehiin. Kuvat puhukoon puolestaan, yritän kokoajan kehittää kuvaamistanikin. Mielelläni otan myös kommentteja vastaan sekä valjaista, bloggauksesta että kuvistakin. Jos siis haluaisitte kuvaa jostain tietystä kulmasta tms. niin kertoilkaa toki :)


Tein kaverin kanille vaaleanpunaiset ilotuliskukkamaisilla kuviolla koristellut valjaat. Samaa nauhaa on vaalean ja tumman vihreänä, jos jota kuta kuvio innostaa.

Sitten tein apilakuosilla olevat S-koon lapavaljaat ihan muuten vain. Nämä siis myynnissä, jos joku valjaita kanilleen tarvitsee. Halvalla lähtee, koska koristenauhassa oli katko, joka näkyy maharemmissä jos oikein tihrustaa. Harmittavaa, että kaupasta joskus myyvät moisia pätkiä. Mutta, ei se vaikuta valjaiden käyttöön mitenkään, joten tästä hyvät valjaat edullisesti!

Lopuksi vaihdoin vielä Pinjan H-valjaisiin pitemmän kaularemmin, niin mahtuvat kaverille paremmin päälle. Neiti on nyt kasvanut aikuiskokoon, niin ne lapset kasvaa nopeasti.

XS H-valjaat. 8e
MYYTÄVÄNÄ, Lapavaljaat, S, 6e

Voittajavaljaiden kuosi
Ajattelin muuten tehdä testin kuinka moni tätä blogia seuraa oikeasti hiljaa taustalta ;) Niinpä haastan nyt teitä rakkaat lukijani kommentoimaan tätä bloggausta. Kertokaa kehitysideoita, vaikka minkä väriset tai malliset valjaat haluaisitte täällä nähdä, kuinka ostamanne valjaat ovat kanille sopineet tai minkä uuden tuotteen haluaisit minun tekevän. Kaikkien vastanneiden kesken arvon yhdet tähtikuosiset lapavaljaat 26.1 eli Joonatanin nimipäivänä! Voittaja saa itse kertoa koon, teen vaikka mittatilauksena.

4 kommenttia:

 1. wilppu.laine@gmail.com17. tammikuuta 2012 klo 15.36

  Seuraan blogia aina välillä ja pidän tekemistäsi lapavaljaista. Värejä on mielestäni todella suuri valikoima näytillä.(:

  VastaaPoista
 2. Seuraan blogiaaika paljon, käyn täällä usein. Teet kivoja valjaita ja värejä on riittävästi, toivomani värit ovat jo täällä. Jos niitä hihnojakin olisi kuviollisinä niin olisihan se kiva! :)

  VastaaPoista
 3. Tämä blogi on tosi kiva! Seuraan tätä paljon. Tahtoisin sellaiset valjaat myyntiin mitkä ovat punaiset ja niissä olisi sydämiä.

  VastaaPoista
 4. Mielestäni tämä blogin juuri hyvä näin. :) Seuraan sitä aika aktiivisesti hiljaisesti taustalla. :-)

  VastaaPoista