20.1.2012

Hiio-ohoi, kaikki kanit kannelle!

Pikkukapteenille

Meripuput käyvät purren kannelle ja suuntavaat kohti ulappaa. Yöllä tähtitaivas avautuu kauniina heidän ylleen ja...niin, eiköhän leijonanharjaksesta ole, jos ei merileijonaksi, niin ainakin rantaleijonaksi?

Ompelin venekuosiset valjaat ja niihin sopivat hihnan Jonsulle eläkepäiviksi. Kuusi ensimmäistä vuotta se on loikkinut marimekonkuosissa, joten eiköhän nyt ole aika vaihtaa kukkaispojasta kapteenin lakkiin.

Tähtitaivas-valjaat ompelin tilauksesta hermeelinille. Niiden koko on XS, hivenen pienemmät kuin S, joka istuu hyvin leijonanharjakselle. XXS puolestaan kääpiöjäniksen koko, eli jokaiselle löytyy jotakin.  Vaikka pääasiassa teenkin nyt näitä pieniä valjaita, isompiakin saa. Kysykää siis rohkeasti mailitse jos valjaita tai hihnaa olette vailla. Jokaisen kanille saadaan kyllä sopivat :)

Lopuksi vielä tein ruskean hihnan, pituutta 2,5 metriä. Tämä hihna lähtee huomenna edellisessä päivityksessä olleiden pinkkien valjaiden kanssa kaverin kanille. Hihnamateriaaleja tuli tällä viikolla lisää, eli nyt on pinkkiä ja turkoosia hihnaakin tarjolla. Tilauksesta teen minkä pituista hihnaa vain, eli hyvinkin pitkää saa jos tarvetta on.


Muistuttelisin vielä haasteesta, eli sinne edelliseen bloggaukseen saa yhä heittää kommentteja, jos tahtoo tähtikuosia omaankin kotiinsa ;)
Lapavaljaat, XS, 10e
Lapavaljaat, M, 10e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti