21.3.2012

Sydänkuosia, hihnaa ja muutakin mukavaa

Sydänkuosit
Nyt sitten lopulta valokuvia sydänkuosista. Sydänkuosivaljaita on kolmet, jokainen kokoa S. Aluksi tein kahdet samanlaiset valjaat, toiset vaaleanpunaiset, toiset vaaleansiniset. Sen jälkeen testasin erikoisempaa kuosia: olen jo pitkään käsityöliikkeissä käydessäni pohtinut, miltä moiset valjaat näyttäisivät. Siispä hyvät lukijat, pellavaisen jouluiset sydänvaljaat! Tai ehkä ei pitäisi sanoa jouluiset...voihan noita muutenkin käyttää. Enemminkin sisustukselliset. Leijonapoikani Jonttu on pitkään loikkinut Marimekon Unikko-kuosisissa valjaissa. Näissä on ehkä vähän samaa.

Tällä hetkellä eri valjaskuoseja on suhteellisen vaikea etsiä bloggauksista. Tiedostan tämän ongelman kyllä ja tarkoitus olisi kasata joka väri ja kuosivaihtoehto samalle sivulle niin ettei niitä tarvitse etsiä. Muitakin uudistuksia on tulossa, kunhan tästä kevään opiskelukiireet helpottaa ja ehdin tosissani paneutua. Myös tarkempi selvitys siitä, mikä koko sopii millekin kanille on tulossa. Nyt voisitte pitää nyrkkisääntönä, että S sopii leijonanharjakselle ja pienelle kääpiölupalle. Toivon, että tilatessanne kerrotte kaninne rodun (risteytykseltä minkä rotujenristetys/paino), tämä helpottaa minua kokohahmotuksessa ja tuon paremman kokoselvityksen teossakin.

Sydämelliset valjaat. Koko S. 10 euroa.Turkosi hihna. 4 metriä. 5,50 e

Pinkki hihna, 2 metriä. ALE, 3eValjas tilauksia on nyt pieneksi jonoksi asti, mutta se purkaantuu kyllä nopeasti. Tampereen Juhlavoittajaan en kuitenkaan enää enempää tilauksia ota. Mikäli haluat ostaa jonkun tämän bloggauksen tuotteista, voin ne JV:ssä/postilla myydä.

Jos joku tahtoo JV:ssä tulla juttelemaan ja kyselemään vaikka valjaista, niin minut tunnistaa punaisesta fleecehupparista, jonka hihoissa ja helmassa on sinistä. Lisäksi hupparissa on sivussa hyppäävä kani. Omaa ompeluinnostusta on kyseinen fleecekin, joten kohtuu hyvä tuntomerkki. Lisäksi mulla on pitkät vaaleat hiukset ponnarilla. En pure, eli tulkaa vaan rohkeesti juttelee, jos haluatte. Pinja (kääpiöjänisristeytys) on tosiaan PET:issä, eli sillä puolella enemmän hengailen.

5 kommenttia:

 1. Mikä on kunkin koon cm mitat? :) em. mahan ympäriltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heip,

   Ihan tarkkoja mittoja en tähän osaa nyt suoralta kädeltä heittää. Kokotaulukko on kyllä tulossa, jossa nuo mahahihnan pituudet näkyy. Ihan että on helpompi valita minkä kokoiset haluaa ostaa. Teen taulukon tässä tämän ompelutauon aikana :)

   Poista
 2. Ok, kiitos kovasti :) ajattelin suostutella äidin, josko voisin ostaa kanitukselle sitten lapaaljaat ;)

  VastaaPoista
 3. Heippa,

  Eli onkos nuo sydänkuosiset lapavaljaat vielä vapaat? Haluisin ostaa ne, jos ne ovat vielä sulla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Valitettavasti tämän postauksen kaltaisia valjaita ei pysty juuri nyt saamaan. Mutta pistä sydänkuosit korvan taakse, niitä pystyy varmasti jatkossakin tilaamaan, vaikken voi täysin luvata, että juuri näillä kuoseilla. Päivitän blogiin tarkan listan mitä kaikkea pystyy tilaamaan ihan lähiaikoina =)

   Poista