2.7.2012

Sen kohta valjastan...

Kania ei toki voi valjastaa reen eteen, niinkuin tuossa otsikon laulussa lauletaan, mutta nurmikolle leikkimään ja loikkimaan haaveilee varmasti jokainen pitkäkorva. Itse kasvattelen juuri nurmikkoa omille pitkikorvilleni. Kyllä, luit oikein. Muuttoni ihan uuteen ja juuri valmistuneeseen rivitaloon on takana. Takapihan nurmikko on mullalla ja siemenillä, mutta onneksi aurinko paistaa ja kastelukannusta riittää vettä.

Kuva niitistä hihnan kummallakin puolella. 

Minun piti jo aikaisemmin päivittää teille kuvia niiteistä, mutta tietokone tai oikeammin netti sanoi sopimuksensa irti, eikä antanut ladata bloggeriin mitään kuvaa...muuton jälkeenkin netin kanssa oli pieniä probleemoja, mutta onneksi tänään uusi netti alkoi toimimaan ja pääsin tänne kirjustelemaan.
Tämän bloggauksen tärkein pointti on joka tapauksessa, että:
Valjaita saa jälleen tilata!  Tilaukset hoituvat sähköpostitse osoitteeseen ranssaa[AT]hotmail.com.

Uudistan tämän viikon aikana blogin ulkoasun ja teen selvemmäksi sen, mitä kuosimalleja voit tilata ja mikä koko sopii millekin kanille. Kaikkia valittavina olevia kuoseja saa sekä lapa- että H-valjaisiin ja kumpiakin valjasmalleja saa myös niitillisinä. Kaikkia tällä hetkellä blogissa olevia valjaskuoseja ei ole mahdollista saada ainakaan tällä hetkellä, toivoa tietysti saa, niin katsotaan onnistuuko eli löytyykö kaupasta tarvittavat materiaalit. Myös väri- ja kuositoiveita saa esittää.

Tilauksia otan siis vastaan jo nyt, mutta toki voi olla helpompi kertoa mitä haluaa, kun malttaa odottaa, että päivitän teille kuvat jokaisesta mahdollisesta kuosista =)

3 kommenttia:

 1. Täällä odotellaan koska valjaat valmistuvat =)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. http://leijonapoppoo.blogspot.fi/2012/07/tallanen-pieni-kuvapostaus.html

  Tuolla on kuva voittamistani tähtivaljaista anini päällä.

  Ja muuten, jos tahdot niin liity lukijaksi:))

  VastaaPoista