2.9.2012

Pinkki on pop!


Pahoittelut kaikille lukijoille ja etenkin valjaiden tilaajille, että olen ollut nyt hieman hidas ompelemaan ja bloggaamaan. Mutta nyt sitten tulee kerralla useammat valjaat ja yksi hihnakin.

Kävin käsityökaupassa shoppailemassa pinkkejä kuoseja ja löysin onneksi taustanauhaakin pinkkinä. Sydänkuosista nauhaa en ostanut kuin näihin valjaisiin, eli ainakaan ihan heti ei toisia samanlaisia tule. Pilkullista pinkkiä nauhaakin on aika vähän, yhdet pienet valjaat varmaan vielä saisi.

Tuota turkoosia tähtinauhaa puolestaan riittää. Niitittömät valjaat ovat tilausvaljaat, mutta niitilliset voin myydä, jos joku ne haluaa. Hajamielisyydessäni en kuitenkaan muistanut noissa niitillisissä valjaissa vaihtaa alalankaa kun ompelin, ja siksi siellä näkyy nurjalla puolella turkoosi ommel. Hajamielisyys kostautuu ompelussa heti, huomasin virheeni aika nopeaan, mutta tein sitten vain koko homman loppuun väärällä alalangalla niin onpa ainakin systemaattinen virhe. Varmaan joku äikänopesyndrooma tuon säännön päähäni on paukuttanut. Meille kun paukutetaan aina opinnoissa, jos teet pilkkuvirheen, niin se ainakin säännöllisesti koko tekstin ajan, äläkä vaihtele tyyliäsi. Äikänopet tykkää aina enemmän systemaattisesta kuin sekamelskasta tekstissä ;) (Mustahan ei tule varsinaisesti äikänopea vaan suomen kielen asiantuntija, mut silti)

Ja siis mitä tulee niitillisiin valjaisiin, niin ovat tosiaan kokoa M eli esim. kääpiölupalle sopivat, leijonanharjalle liian isot. Ne saa omakseen se, joka ekana laittaa mailia mulle asiasta. Hintaa 8 e, pikkasen saa halvemmalla kun hölmöilin noita tehdessäni =)

Vaaleanpunaiset sydänvaljaat, koko M
Pinkit pilkkuvaljaat, koko S


Turkoosit tähtivaljaat, kokoa M
Niitilliset myynnissä!
Hihna 2,5 metriä.

3 kommenttia:

 1. Moikka!
  Ihastuin sun blogiin ensisilmäyksellä ja päätin liittyä lukijaksi ja tulin siihen tulokseen, että jos joskus hankin kanin hankin sille ehdottomasti sulta valjaat! :--)
  Jos sulle tekee tilauksen, kauan yleensä menee kun teet näitä?

  Nää hihna värit on kyl ihanat:
  http://3.bp.blogspot.com/-M-IdlfJ7Ezk/T2mgSIYOEBI/AAAAAAAAAHA/46Maa8Dl0Oc/s1600/IMG_3227.JPG
  http://2.bp.blogspot.com/-fFFNzFSZVs4/Tr_0Pnq89rI/AAAAAAAAAEU/kEG1tBdsr_E/s320/IMG_2790.JPG

  Onko sulla näihin yhteensopivia kankaita? :)

  Jos en muista käydä katsomassa vastauksia täällä, voit käydy nykäsemässä mua hihasta täällä: http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   ihanaa saada lukijoita, vaikka olenkin nyt vähän epäaktiivinen tän blogin suhteen :) Teen tilaukset aina niin nopeasti kuin opiskeluiltani ja töiltä ehdin, pyrin siihen että viikon sisällä olisin ommellut, ja ilmoitan jos menee pitempään :)

   Noihin hihnoihin löytyy kyllä värivaihtoehtoja valjaisiinkin. Teen mielelläni valjaat + hihna -pareja, joissa värit mätsää :)

   Poista
  2. Asia selvä. Jos joskus satun tarvitsemaan valjaita. Otan oitis yhteyttä suhun :)

   Poista