25.8.2013

Varaston tyhjennys

Heipähei ja anteeksi hiljaiseloni. Meillä on taas vaihteeksi muuttorumba, ja asun siksi arkena eri paikassa kuin viikonloput. Eipä siis ole ehtinyt hirveämmin ompelemaan ja kanikin on muuttanut tämän häslingin ajaksi vanhempieni luokse. Kovasti on kyllä jo pitkäkorvia ikävä, onneksi parin viikon päästä saa jäniinin takaisin kotiin :)

Mutta tässä muuttopakatessa löysin neljät valmiit valjaat varastosta. Tässäpä teille niistä kuvia, hintaa valjailla on 10 euroa/kpl + postikuluja postimerkin verran (0,75 e). Laitelkaa mailia jos haluatte ostaa, nopeimmat saa!
Omppuvaljaat, koko S Myyty

Lehtivaljaat, koko S


Vihreät pilkkuvaljaat, 2kpl kokoa M
Valjaita 10 e/kpl
Päivitys 8.9.2013: Omppu-valjaat myyty. Muut valjaat etsii vielä ostajaansa. Jos joku haluaa omppukuosivaljaat, niin materiaaleja löytyy ja tilata saa :)


8 kommenttia:

 1. Moikka! Olen lapavaljaista kiinnostunut, päivitätkö pian kuosivalikoimaa niin voisin katsella! :) Vaaleanpunaisista olen kiinnostunut erityisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Kiva kun kerrot kiinnostuksesi ja toiveesi. Panen vaaleanpunaisen mieleen ja pyrin päivittämään blogia piakkoin vaikka kiirettä tässä nyt piisaakin :)

   Poista
 2. Koska kuosivalikoima päivittyy???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, pahoittelut että olen nyt hidas. Mulla on vaihteeks työkiireitä niin et työpäivät venyy tosi pitkiksi. Huomenna kaiken järjen mukaan pitäis kuitenkin olla aikaa tuo päivitys tehdä :)

   Poista
 3. Hei! Pystyykö valjaita tilaus työnä tekemään? Jos pystyy paljonko maksaisi (postikuluineen)? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, joo, sen takia nuo kuosit on tuossa esillä. Voit siitä valita ja katsoa tuolta kokotaulukosta kokoa. Voi tietty myös kertoa minkä rotuinen/painoinen kani, niin osaan vähän arvioida koko sitten siitäkin. Ja tilausvaljaat menee ihan noiden hinnaston hintojen mukaan, eli 10 e lapavaljaat, H-valjaat 8 euroa. Yhdet valjaat kulkee kirjeessä yhdellä postimerkillä :)

   Poista
 4. Heippa, tilaisin yhden valjaan kanilleni. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, laita mulle mailia (ranssaa[AT]hotmail.com) ja kerro tarkemmin minkälaiset ja kokoiset haluisit :)

   Poista