30.10.2013

Kuosit päivitetty!

Kuosipäivitystä on kovasti toivotta ja nyt lopultakin saan sen aikaan. Pahoittelut hitaudestani, kun on töissä kahdessa paikkaa niin välillä ei meinaa tunnin riittää vuorokaudessa. Päätin kuitenkin kaivaa aikaa, koska hämmästyin miten paljon blogiani on katseltu tilastojen mukaan, vaikka olen näin epäaktiivi! Kiitos teille :)

Samaan syssyyn voin todeta, että seuraavat kaksi viikkoa minulla on vielä enemmän vähemmän työkiireitä. Sitten helpottaa ja ehdin paremmin ompelemaan. Toki tässä parin viikon aikanakin voin ainakin joku viikonloppu ommella. 

Tässäpä teille vielä tähänkin kuosit, yllätyin miten monta niitä löytyikään kun kävin koko varastoni läpi.  Kuosisivulta kuvaa isompana (toki kuvaa voi myös klikata isommaksi) ja tietoa mitä kuoseja on vähän.

Valjastilauksia voi laittaa mailiin ranssaa[at]hotmail.com4 kommenttia:

 1. Minun makuuni melkein kaikki ovat aika "tyttömäisiä" :o Tuli vaan mieleen ko katselin noita ja ajattelin sitten kertoa asian :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Hyvä huomio :) Sydämiä ja vaaleanpunaista toivotaan eniten, mut täytyypäs katella seuraavan kerran kuoseja hankkiessa miehisempiä värejä (ja aiheita).

   Meillä on poikakani loikkinut aina Marimekon Unikko-kuosin valjaissa, sinisissä tosin. Alkujaan sen piti saada armeijan vihreät, mut ne Unikot on niin kivat :D

   Poista
 2. Minkä mittasia on muut osat valjaissa? Esim xs?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhutko lapavaljaista vai H-valjaista? Jos olet epävarma oikeasta koosta kun teet tilausta, kerro kanin rotu ja/tai paino, niin voidaan miettiä oikeaa kokoa yhdessä. Tarvittaessa voin myös antaa mittausohjeita, niin voit sitten kertoa pupusi mitat :)

   Niin ja jos sattuu niin et tulee vääränkokoiset, niin totta kai ne saa vaihtaa parempaan kokoon, kunhan virhekoon valjaat palauttaa uudenveroisina (eikä esim. et pupu on ehtinyt niitä puremaan).

   Poista