12.7.2016

Yksi vuosi Muffea

Muumi muutti meille tasan vuosi sitten.  Katsoin tietokoneen uumenista vuoden takaisia kuvia, jotta näkisin paljonko poika on oikeasti vuodessa kasvanut. Sehän ei vuosi sittenkään ollut mikään vauva, vaan puolivuotias nuori mies. 

Massaa on silti tullut reilusti lisää, vauvamainen olemus hävinnyt. Vaikka onhan Muumi edelleen aika vauva... tyypillinen kääpiöluppainen luonne. Väri Muffella on muuttunut aika paljon, tullessaan se oli lähes kokonaan valkoinen, nyt harmaata karvaa on jo paljon. Jos ihmettelette kuvissa Muumin silmää, niin sillä oli meille tullessaan silmäluomi turvoksissa velipojan kanssa nahistelusta. Tuokin vamma, niin hurjalta kuin aluksi näyttikään, on parantunut täysin. Onhan siinä silmäkulmassa pieni vekki, mutta ei kukaan sitä huomaa, ellei erityisesti sitä etsi. 


Vuosi sitten:

Nyt:

PS. Jännä miten kanimaisen liikkeen tajuaa pimeässä pienestä hahmosta heti. Tein villikanihavainnon meidän pihapuskasta hämärällä. Meillä on nyt siis naapurina pieni hermeliinimäinen ruskea kani. Onneksi en ole päästänyt RHD:n takia pupuja eteiseen kenkien luokse koko kesänä, nyt kun selvää, että kengillä kävellään väistämättä villikanialueella. 

2 kommenttia:

  1. Tykkään super paljon kirjoitustyylistäsi, sellainen, mitä ei muissa blogeissa näe :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä olen miettinyt välillä kirjoitustyyliäni, et kuin hyvin se sopii blogiin ja millä tyylillä haluisin tänne kirjoittaa. Mut tää on se omin tyyli, niin sillä oon mennyt. Kiva kuulla on pidät :)

      Poista