3.7.2016

Kaninmökki IkeastaMuumilla on maja. Ihan oma, jossa on monta ovea, katto ja matto. Se ei ole mikään muumitalo, vaan sen katolla pystyy istumaan ja tähystämään. Tähystäminen on tosin Pinjan heiniä. Pinja rakastaa tasoilla istuskelua, Muumi majaleikkejä. Siispä tämä maja on niille täydellinen. 

Jokainen voi toteuttamaa tällaisen majan helposti. Majana toimii Ikean KLIPSK vuodetarjotin, hintaa 8,99 euroa. Tuotetiedoissa lukee, että tarjotin kestää viiden kilon painon, eli isojen pupujen tai jos on useita kaneja, kannattaa vähän tarkkailla kestävyyttä. Aika tukeva rakenteiselta tuo kyllä vaikuttaa, ja hyvin kestää Muumin ja Pinjan yhdessä päällään (ei ne tosin sitä viittä kiloa yhdessä painakaan...)

Majan katolla meillä on matto ja maton alta roikkumaan on laitettu pyyhe. Pyyhe pysyy hyvin paikoillaan kun reuna on maton alla. Tarjottimen alla on vielä irrallinen yksi pyyhe. 

Meillä maja on seinän vieressä, mutta voisihan se olla keskellä lattiaakin. Jos pyyhkeen laittaa roikkumaan kummaltakin sivulta, puput saavat ikään kuin tunnelin. Muumi vietti valehtelematta kolme päivää tuolla majassa muokkaamassa pyyhkeitä. Heti siitä hetkestä alkaen kun pystytin sen. Ei olisi malttanut tulla häkkiin unille välillä, olin niin tärkeää sisustaa omassa majassa. Ehdottomasti siis parhain ostokseni kaneille pitkiin aikoihin. 

Nyt majainto on jo hieman hiipunut, mutta edelleen päivittäin kumpikin kani siellä majailee. Roikkuvan pyyhkeen reunasta on kiva vakoilla ihmisiä ja vilahtaa nopeasti esiin tai piiloon sen mukaan miten huvittaa. 

Meille muutti samalla myös Ikean pupu. Se ei ole onnistunut murtautumaan Pinjan ja Muumin tiimiin kolmanneksi pyöräksi. Yksikseen istuskelee majan katolla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti