19.11.2013

Huopapupu

Kanit osaavat liikkua hiljaa kuin huopatossut tassuissa. Nyt on aika esitellä teille vaihtelua valjaisiin, ihka ensimmäinen neulahuovutuksella toteuttamani pupu! Ja itse asiassa ihka ensimmäinen kunnollinen neulahuovutustyöni...olkoon tämä kannustamassa kaikkia kokeilemaan kädentaitojaan, itsetehdyt joululahjat on nimittäin tosi kova juttu, vaikka paketti olisikin pehmeä.

Olen tökötellyt tätä telkkaria katsellessani, vaikka neulominen telkkarin ääressä olisi turvallisempaa. Neulahuovutuksessa on kuitenkin pakko katsoa mihin tökkii, joten oikeastaan aika hyvä saldo kun tökötin vain kerran sormeeni :D Ensin tarvittiin villaa ja neula. Ja tietysti styrox-pupu, eihän siitä muuten ois tullut yhtään kaninnäköistä :D

Pupu vuorautui villaan varsin näpsäkästi, vaikka lopulta huovutinkin sitä vähän vedellä ja saippuallakin niin sain turkista paremman. Huovutusneuloja on muuten erilaisia, ja sellainen neulain, jossa on paljon neuloja on toki nopeampi isojen alojen huovutukseen. Mulla on vaan tuo yksi ja ainoa neula.
Tuli siitä sen verran söpö et kehtaan teille julkasta. Huomenna sitten taas valjaita, tiedän, että odotatte :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti