6.11.2013

Riippumaton ratto

Viimeistelin tänään Pinjan häkin kiinnittämällä riippumaton paikoilleen. Olen jo pitkään halunnut Pinjalle riippumattoa, mutta vanhaan häkkiin sellaista oli mahdoton kiinnittää. Tehdashäkeissä minulla on ollut riippumattoja jo kauan sitten. Osa kaneistani niistä ei ole välittänyt, osa on nukkunut niissä jokaikiset torkkunsa.

Yksi haaste riippumatoissa on kannattavuus. Ainakin minun edesmennyt einsteinini (aka Olivia :D) istui aikoinaan yksi jos toinen kerta riippumattossa järsimässä maton kiinnikkeitä irti ja ihmetteli miksi matosta tuli yhtäkkiä epävakaa, kun yksi kulma irtosi...Pinjan riippumatosta onkin kulmissa pienet sirkat ja niissä rautalangat, voinee kestää paremmin. Ettekä muuten usko miten kivaa noita sirkkoja on laittaa kankaaseen niiden laittamiseen tarkoitetuilla pihdeillä! On menny muutaman kerran hermot kun olen kiinnitellyt purjerenkaita vasaran kanssa, mutta tänään lopulta sain ostettua reikäpihtehini terät tuota hommaa varten.

Pinja kävi mattoaan jo tutkimassa, mutta vielä en ole nähnyt se pötköttävän siinä. Neiti Jänes on kyllä aika ennakkoluuloton, että luulisin sen hyvinkin yön aikana tekevän enemmän tuttavuutta riippumattonsa kanssa. Piku kävi muuten eilen ensimmäistä kertaa elämässään parvekkeella ja heti oli jamit pystyssä :D Kyllä sen nyt kelpaa, kun on lopultakin lasitettu parveke, jossa ei ole rakoja.

Ompelin tänään myös yhdet tilausvaljaat. Messevän sydämmelliset. 

Olivian tyylinnäyte vuodelta 2007

Jonsu nuorena, vuosi vois olla kans 2007. 

Tältä Pinjan häkissä näyttää nyt.

Sydänvaljaat tilauksesta, koko M.4 kommenttia:

 1. Moi! Luuletko et saisit lilaa kuosia jossain vaiheessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, saan varmasti jos ja kun sitä toivotaan :) Täytyy hankkia sitäkin seuraavan kerran kun hankin kuoseja lisää, eli varmaan tässä kuussa.

   Poista
 2. Teetkö noita riippumattoja tilauksesta? Jos teet paljonko niiden hinta on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs ole koskaan tehnyt. Mutta laittele mailia ja kerro tarkemmin millaiseen häkkiin ois tulossa katotaan jos saisin tehtyäkin. Mietin sit tuota hintaakin :)

   Poista