27.11.2013

Talvi taisi tulla

vaikkei vielä kyllä ole lunta yhtään, ja pakkastakin vain yöllä. Mutta talvesta kertoo se, että minä aloin neulomaan. Tämäkin liittyy kaneihin, mutta Pinjan villapaitaa tästä ei tule (vaikka kieltämättä taitais mahtua tuonne resoriin sisälle). Näätte sitten kun valmis, sen verran innostunut nyt olen, että voi olla valmis nopeastikin, tai sitten ei! Kun kehittää ohjetta samalla kun tekee, voi joskus joutua purkamaan muutamaan kertaan, mutta silti minä en jaksa koskaan käyttää ohjeita muuta kuin sävellyksen pohjana. Pätee niin neulomiseen kuin ruuan laittoon.

Arvontaan teiltä on tullut tosi hyviä ideoita, joista osan varmasti toteutan. Toivottavasti te kaikki, ketkä ette vielä ole osallistuneet, kerrotte kanssa hienot ideanne, sillä ihan varmasti hyviä ideoita vielä piileskelee jossain. Ja mitä tulee valjaisiin, muutama uusi kuosi on tulossa. Lilaa ei tosin vielä, koska en ole vielä löytänyt mitään lilaa, tulikin pieni haaste tästä, mutta  mikä mahtava syy jatkaa kuosien etsintää. Niitä on niin hirmuisen kivaa haalia lisää. Mistä päästääkin toiseen pointtiin. Ajattelin esitellä teille valjaskaappini.

Ostettiin uusi vitriini ja valtasin siitä vetolaatikot, ylempään nauhaa ja nyöriä, alempaan kankaita aimo kasa. Prismassa oli vielä muovilaatikot tarjouksessa ja sain sitten niitäkin ostettua. Huomattavasti helpompi säilyttää kaikkea pientä ompelutarviketta kun on laatikoita ja minigrip-pusseja :)


Neule, takana siintää kaakaomuki. Talvi ^^

Ompelutarvikelaatikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti