1.12.2013

Kokoskaalaa

Ompelin kolmet valjaat nyt viikonlopun aikana. Samalla hoksasin, että minulla on yhtä aikaa kolmet samanlaiset, mutta eri kokoiset valjaat pöydällä pyörimässä, joten päätin ottaa teille kuvan kokoskaalasta. 

Pinja teki muuten eilen "hauskan" tempun. Paketoin joululahjoja lattialla, kun Pinja loikki paikalle ja tarkasteli tavaroita lattialla. Sitten se yhtäkkiä nosti yhden pienen vielä paketoimista odottavan lahjan suuhunsa ja juoksi sitä suussaan kantaen sängyn alle tosi syvälle. Meikä kiljuu, että"Pinja EI, Pinja tänne se, päästä irti!" ja kani juoksee tietysti kahta nopeampaa (ja nauraa minulle sisäisesti). Lopulta minä sitten möngin sängyn alle hakemaan omani, ja Pinja murisi ja irvisteli että "älä tule tänne!". Kyllä se kiltisti sitten minulle luovutti saaliinsa lopulta. 

Harvoin Pinja suussaan kantaa muuta kuin porkkanaa tai leivänpalaa, mutta tulipa nyt tämäkin nähtyä. Se on viime päivinä rakentanut pesää, niin ehkä se nyt vaan olisi halunnut sisustaa pesäänsä. En kerro mikä tavara on kyseessä, ettei paljastu lahjansaajalle etukäteen. Lahjansaaja voi sit bongata Pinjan jouluterveiset, kaninhampaan jäljet, lahjastaan : D

S, M ja L -koot vasemmalta oikealle.

S-koon tilausvaljaita

S-koon tilausvaljaita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti