2.12.2013

Kuulumisia

Mitä kaikkea voitkaan kuulla, kun nukut kanin kanssa samassa huoneessa? Heräsin aamulla mystiseen ääneen. Tiesin, että Pinja aihettaa sen, mutta en keksinyt miten. Olin tosi väsynyt, mutta koska pelkäsin Pinjan tekevän jotain tyhmää nousin istumaan ja yritin tuijottaa pimeän huoneen läpi kanihäkkiin. Lopulta tajusin, että Pinja järsii oksaa, joka hakkaa vesikuppia. Nukahdin heti takaisin.

Ennen kuin minulla oli kaneja heräsin helposti kummallisiin ääniin. Kanien äänet ei tosin ole kummallisia, ja niihin en herää. Vasta kun kani onnistuu kolistelemaan niin, etten tiedä miten moinen ääni voi syntyä, säpsähdän hereille.

Tänään seikkailtiin Pinjan kanssa parvekkeella. Teen etätöitä kotoa käsin ja äsken tsekkasin et parvekkeelle paistaa ihanasti aurinko, ja päätin, että nyt on ruokatauko, nappasin kameran ja kanin, ja painuin parvekkeelle. Kauaa ei tosin oltu, koska aika vilpoista siellä on, ja Pinja ei ole tottunut ulkona olemaan, heti kun se lakkasi tutkimisen ja jäi kököttämään tuolin alle, nappasin sen syliin ja vein takaisin sisälle.

Lopuksi vielä kaikille tiedoksi, että Nopan-blogia voi seurata Bloglovin avulla. Lisäksi meillä ryhmä Facebookissa ja Petsiessä.

Nuuh, tuoksuupa kukat kesälle!

Tämä lyhty on minun.

Ja tämä toinenkin.

Jostain kuuluu ääniä, missä ne ihmiset on? (naapureita ulkona)

PS. Pinjakin on Petsiessä. Se ei tosin ole kovin aktiivinen datistaja :D 

3 kommenttia:

 1. Mistä ostat kaikki valjaisiin tulevat jutut? Ja kuosit? naruihin tulevat hommat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesta eri käsityökaupasta. Valikoimat vaihtelee aina paljon, niin koskaan ei saa mistään kaikkea, vaan pitää käydä monessa. Mie käyn yleensä kaikissa missä pääsen plus useemmasta nettikaupasta tilailen.

   Poista
  2. Mistä netti kaupoista hommaat muoviosat ja metalli osat?

   Poista