10.12.2013

Muovilaatikoita

Ajattelin hieman esitellä tee-se-itse -viritelmiäni. Kahta muovilaatikkoa siis. 


Heinähäkin virkaa meillä on jo monia vuosia toimittanut keksilaatikko. Idean sain vuosia sitten puput.netistä, jossa joku oli tehtynyt jotain vastaavaa. Minulla oli silloin punainen ja sininen tehdashäkki, ja niinpä askartelin punaiseen punaisen ja siniseen sinisen heinähäkin. Pinjan heinähäkiksi sopivaa laatikkoa metsästettiinkin sit hetken aikaa, koska perheemme sisustusintoilija (en minä) väitti, ettei sininen tai punainen heinähäkki vaan käy. Onneksi sitten löytyi valkoinen keksilaatikko leikeltäväksi :D 

Harvinaisen helppo tämä heinähäkki on tehdä. Tuon reiän voi leikata ihan tavallisilla isoilla saksilla, ja sitten vaan narulla kalteriin kiinni. Täytyy vaan löytää puhdas keksilaatikko. Jos ei löydä niin hyvä tekosyy mennä ostamaan keksejä tai irkkarilaatikko...

Johtosuojaus puolestaan syntyi alkujaan lipaston taakse, mutta tein siitä sovelluksen nyt syksyllä muutettuamme tänne. Hyvin toimii, vaikka Pinja hyppäisikin laatikon päälle istumaan. Täytyy vaan pöngätä tuolla CD-levyhyllyllä, että pysyy paikoillaan.

Tuo kori oli jo valmiiksi rikki kun sain sen, se on siis halki tuosta yhdestä kohtaa yläreunasta. Siitä saa sitten kätevästi pistokkeet pujotettua. Helpostihan vastaavanlaisen korin tuolleen leikkaakin, mutta jos ei olisi ollut valmiiksi rikki, niin en olisi kyllä tajunnut siitä tuota suojusta tehdä. Johdot ovat puolestaan tuollaisen muovisysteemin sisällä. Se on jotain toimiston johtojen niputusputkea, jota löytyy melkein kaikista kaupoista. Muuten meillä on makuuhuoneessa, jossa Pinja saa vapaasti olla, pistorasioissa vauvalukot. Käytössä olevat pistokkeet on tosiaan tuolla korin sisällä. Näin pupu ei pääse yhteenkään pistorasiaan neniksi.

Minulta löytyy myös yksi jatkojohto, jossa on puolimetriä päällystetty pahvilla ja sitten vedetty teippiä  pahvin ympäri, se oli se puolen metrin pätkä johon kanit saattoi kaapin takana yltää :D  Laitetaan tähän samaan vielä kuva varoituskyltistä, joka minulla on ollut milloin missäkin. Kerran se oli jonkin aikaa huoneiston ovessakin kerrostalossa, kun remonttimiehet kulki ovesta ja pupu oli asunnossa vapaana. Nyt kyltti on Pinjan häkin päällä, eli ei varsinaisesti kylttikäytössä. Ostettu joskus torilta torimyyjältä, tuo on laminoitu ja nurkissa on paikat ruuveille, eli sais kyllä hyvin kanilan oveen tai ulkotarhaan kiinni jos semmoset olisi.

Jänisvaroitus-kyltti
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti