22.3.2015

Kone surraamaan


Valjastilauksia on tipahdellut kiihtyvää tahtia. Johtunee varmaan keväästä, sillä kukapa ei haluaisi kaninsa kanssa ulos kun aurinko paistaa. Minua on itseäni harmittanut kovasti, etten ole pystynyt ompelemaan ja toimittamaan tilauksia nopeammin. Pienoinen tilausjono on siis päässyt syntymään, mutta iloisia uutisia, jono on ommeltu nyt lähes olemattomiin!

Ompelin tänä viikonloppuna neljät valjaat valmiiksi. Tilauksissa oli myös vihreitä valjaita, mutta vihreä lanka teki oharit ja meni loppumaan. Huomenna onkin tiedossa käsityökaupassa käynti, kun käyn noutamassa uutta lankaa. Sen jälkeen vihreät valjaatkin pääsevät valmistumaan.  Nyt ompelukoneessa valmiiksi asti surrutteleltiin maatuskaa ja ankkurikuosia. Maatuskakuosi muuten loppui nyt ainakin tilapäisesti. Täytyy tsekata saisinko tilattua sitä lisää, sillä etenkin nuo vaalenpunaisella soljella koristetut ovat tosi söpöt!

Muistutan nyt samalla, että jos haluat noutaa valjaat PetExposta minulta, niin kannattaa tehdä tilaus ensi viikolla. Yritän toki ommella kaikille haluaville sinne valjaat, mutta koska aikani on nyt tosi rajallista, niin mitä aikaisemmin tilaa, sitä varmemmin valjaat valmistuvat :) 

2 kommenttia:

  1. Teet todella ihania valjaita <3 Ei voi muuta kuin ihailla! Blogiasi olen seuraillut jo pidemmän aikaa, ja teet todella laadukkaita postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos kovasti :) Aina on kiva kuulla, että ihmiset pitävät blogista ja valjaista :)

      Poista