2.4.2016

Superpupu ja kevättuuliPahoittelut, että blogin päivitystahti on vähän kärsinyt. Mulla alkoi tällä viikolla uusi työ, jonka takia työmatkani on nykyään aika pitkä (verratkaa siihen et tein ennen kotona työt). Keskittymisenä on mennyt aika pitkälti nyt siihen, mutta päivitystahti palaa kyllä ennalleen. Puput ovat olleet muuten vähän kummissaan aikaisemmista aamuista ruokinnan suhteen, kun aloin nousemaan aikaisemmin ehtiäkseni töihin ajoissa. 

Pinjalla on tapana olla kytiksellä ja alkaa riehua heti kun nousen sängystä. Tällä viikolla se on lähinnä ollut kummissaan, että mitä ihmettä sinä jo kuudelta nouset :D Nousee toki sitten itsekin ja alkaa remuta, se intoilee aina aamiaista niin kauheasti. Muumi taas on jotenkin hirveän hellyttävä, kun se ei jaksa edes nousta. Makaa häkin nurkassa ihan pitkänä, haukottelee ja tuijottaa minua epäuskoisena: "Onko pakko nousta syömään?". Mutta kyllä se sitten hitaasti sieltä kömpii ylös ja tulee syömään myös kun Pinja ahmii hirveää tahtia ruokaa. 

Pääsiäisenä kävin Muumin kanssa vähän ulkoilemassa, joten tässä hieman niitä kuvia. Unohdin esteet kotiin, niin eipä sitten hypätty, hieman vaan pistäydyttiin kevättuulia haistelemassa.


Hmm, olisinkohan lumikenkäjänis?


"Ota se hihna pois, se pilaa mun naamioitumiseni!"1 kommentti: