11.6.2014

Pupunpaja

Uudet tuulet alkoivat puhaltaa blogiin. Blogi sai uuden nimen tai pitäiskö sanoa lopultakin nimen. Nopan-blogi kun on ollut jotenkin vain vaikea nimenä. Uudeksi nimeksi valitsin Pupunpaja. Meillä pupujen omia puuhia kuten oksien karsimista tai pahvilaatikon tuunaamista kutsutaan usein pajaksi. Pinjalla on nykyään oma paja makuuhuoneen nurkassa, siellä se rakentelee omaa pahvilaatikkopiiloaan. Pupunpaja on siis paikka, jossa tyttö ja jänis askartelevat yhdessä ja erikseen milloin mitäkin.

Päivitys: sanoin eilen että blogi siirtyy toiseen osoitteeseen omalle domainilleni, mutta ei ainakaan vielä siirry. Blogger ei olekaan niin joustava kuin oletin, eli Google pisti elämän vaikeaksi. Mennään siis tällä vanhalla ja toimivalla nyt. Google on Google, saa käyttää ilmaiseksi mutta sitten on rajoituksia jotka vaikeuttaa elämää kun yritän säätää oikein hienosti :D  


Askarteluarsenaali.


3 kommenttia:

 1. Blogin osotteen vaihtaminen vaikeuttaa blogin löytämistä ja kadottaa kaikki lukijat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, vanha osoite ohjaa tänne automaattisesti. Lisäksi ne jotka ovat lukijoina bloggerin/bloglovin/blogilistan kautta näkevät kyllä julkaisut edelleen ihan samalla tavalla niiden kautta.

   Vanha osoite oli vähän vaikea, kun ihmiset ei ymmärtäneet mitä notteuksia osoitteessa tarkoittaa. Kun siis sanoin esim. kaninäyttelyissä blogini osoitteen piti sanoa aina monta kertaa. Nyt on helpompi osoite :)

   Poista