3.6.2014

Uusia tuulia

Uudet kuosit saapuivat ja ovat nyt päivitetty kuosisivulle. Valittavana on nyt 15 kuviokuosia ja lisäksi muutama yksivärinen. Yksivärisiä on hieman toivottu, kaikki kun eivät kuvioista välitä. Otin nyt nuo värit testiin, värejä toki on helppo haalia lisää. Toiveita kuosien suhteen saa muutenkin esittää, yritän huomioida niitä siten miten kykenen. 

Kuosit kuvauksessa.

Kesä tuo mukanaan muitakin uusia juttuja. Olen suunnitellut jo kaikenlaista ja suunnittelu jatkuu. Uudistan blogia hieman, sen voin sanoa. Yritän saada kehitettyä jotain tee se itse -ohjeitakin, koska niitä on toivottu ja niitä on hauska tehdä. Mikäs sen parempaa puuhaa kesällä (ja lomalla) olisikaan kun askarrella kanimaisia juttuja. Nyt on siis oivallinen hetki toivoa aiheita, ohjeita ja uudistuksia, jos jotain teillä on mielessä :)

Kuten kuvasta näkyy, yhdet valjaat lähtee taas uuteen kotiin. Tilauksia on tullut mukavasti, mutta lisää saa laittaa. Viime viikolla loppui tuplatöiden teko, ja nyt minulla on enemmän aikaa blogille ja ompelulle. Toisin sanoen ompelen myös viikollakin, en vain viikonloppuisin.

Valjaat lähti retkelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti