20.9.2014

Pupun pajahaaste #2

Valjaat sai poseerata.
Vietin tänään laatuaikaa kamerani kanssa. Ihan ensimmäisellä oikealla valokuvauskurssillani olin. Ja huomenna vielä jatkuu. Oli ihan tosi kivaa päästä katsomaan miten ammattilainen kuvaa ja rakentaa studion luovasti ties mistä. Yhtä kivaa tietysti oli päästä itse rakentamaan kuvauspaikkaa ja kokeilla erilaisia juttuja. 

Jos joku nyt puputtaa, ettei tämä ole valokuvaus- vaan kaniblogi, niin eipäs hätiköidä! Minä nimittäin kuvasin valjaita. Mietittiin opettajan kanssa esimerkiksi miten saada kuosien kuviot näkymään hienosti. Sitten kun sai vielä vinkkejä opettajalta tyyliin, "koita laittaa tähän joku valkoinen, niin valo tulee paremmin", ja sitten teippailet kangasta ja paperia ties mihin.

Minä ja kamera emme aina puhu samaa kieltä, mutta laatuajan viettäminen kameran kanssa on kyllä kivaa!

Pupun pajahaaste


Pupun pajahaasteen osassa kaksi valokuvataan. Aiheena on kanin omistajan arki. Kuvaa siis viisi arkista kuvaa kaniisi ja sen hoitoon liittyen. Tee niistä kuvapostaus, jossa saa tietysti myös kertoa kuvista ja arjesta, tai olla kertomatta. Ihan miten itse haluaa kuvat blogata. 

Aikaa on lokakuun loppuun eli 31.10.2014 asti.

Tässä vielä jokaisessa Pupun pajahaastessa pätevät säännöt:


1. Haasteessa on ideana tehdä haastetta vastaava juttu, joka voi siis olla käsityö, askartelu, piirros tai mitä nyt milloinkin on.

2. Ilmoita tämän bloggauksen kommenttikenttään osallistumisesi. 

3. Oman tuotoksesi saat blogata blogiisi haasteen aikana milloin haluat. Kun olet blogannut, lisää bloggauksen osoite tämän bloggauksen kommenttikenttään, niin huomaan varmasti käydä katsomassa.

4. Toivon, että mainitset bloggauksessasi Pupunpaja-blogin, koska haaste on täältä lähtöisin.

5. Haasteelle on myös oma logo, jota saat käyttää bloggauksessasi halutessasi.

6. Kun haasteen aika on kulunut umpeen bloggaan oman toteutukseni haasteeseen. Samalla jaan linkin jokaiseen haastebloggaukseen, joten jokainen osallistuva blogi tulee mainittua :)
7. Vaikka osallistut tähän haasteeseen, se ei tarkoitat, että sinun on osallistuttava kaikkiin Pupun pajahaasteisiin. Eli jokainen haaste on oma juttunsa ja vapaasti valittavissa mihin niistä lähtee mukaan. 


Nyt vain kaikki valokuvailemaan ja bloggausta kehiin. Lupaan käydä lukemassa jokaisen haasteeseen vastanneen bloggauksen ja jättää jälkeeni kommentin :)

4 kommenttia:

 1. mä osallistun nimimerkillä Ronja Järvinen

  elamaakahdenklupankanssa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ensimmäinen osallistuja :) Sulla oli muuten blogissa tosi hienoja kuvia kaneistasi, ja miun tekemiä valjaitakin bongasin. Kivaa, että ovat käytössä :)

   Poista
 2. Minulla on näköjään ilmoittautuminen unohtunut, mutta osallistuttiin tähän haasteeseen :) http://kanimaisia.blogspot.fi/2014/10/pupun-pajahaaste-2.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva postaus. Tätä minä juurikin tällä haasteella hain, että saisi kuvia ihan perusarjesta siivoamisineen ja ruuanjakotilaisuuksineen :)

   Poista