22.9.2014

Valjassettejä

Ompelupäivät ovat jotain niin ihanaa. Ja se tunne, että saat jotain aikaan. Nämä oli jo aikasemmin aloitettuja valjaita, jotka tänään ompelin loppuun. Kaikki hihnat ja valjaat tilauksesta tehtyjä.

Kolmiorengas, aika kätevä!

Ankkurivaljaat, koko M.

Hopeatassuvaljaat ja hihna -setti.

Tassut kiiltelee. 

Sydänvaljassetti. 

Ihania sydämiä <3

Tutut valjaat sai hihnan kaverikseen.
PS. Hihnojen värivalikoiman päivitys on tuloillaan. Kohta siis näätte mitkä kaikki värit onnistuu :)

7 kommenttia:

 1. Ihania valjaita! Muuten pystyykö erikseen ostamaan hihnoja sulta, tai tiiätkö jonkun nettikaupan tai ihan kaupan mistä sais erikseen ostettuu hihnoja valjaisiin? :) Meillä kun vähän liian lyhyt hihna tuli h-valjaissa mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, voit tilata multa pelkän hihnan. Onnistuu ihan minkä pituisena itse haluaa. Nuo kaikki tuossa on 2,5 metrin pituisia, se on yleisin pituus mitä teen ja maksaa 5,50 + euro postikuluja. Laita mailia jos haluut ostaa :)

   Poista
  2. Okei. :) Kiitos vastauksesta!

   Poista
 2. Tosi hienoja nää valjaat! Itse ostan valjaat Maijalta (http://rabbits-smiles.blogspot.fi/p/kanit_7188.html), mutta ajattelin että jos joskus hommaat jotain puna-valko raidallista kangasta valikoimaan, ja jos vielä tilauksia otat niin itte voisin tilaillakkin, kun varsinkin ensimmäiset näyttää todella kestäviltä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyypä katsoa löytyisikö seuraavaan uusien kuosien satsiin punavalkoraidallista. Värejä ja kuvioita saa kyllä toivoa, yritän huomioida sitten aina kun tilailen uusia kuoseja :)

   Poista
 3. Kiva :-) Valjaiden teko-ohje voisi olla myös kiva postaus :-)

  VastaaPoista