8.6.2015

Synttäriarvonnan voittaja

Synttäriarvonta on ratkennut. Kiitos kaikille osallistujille. Listasin väri- ja kuviotoiveenne ylös ja sieltähän tuli tosi paljon erilaisia. Kuoseista toivottiin eniten raitaa ja kanikuviosia. Täytyy koittaa toteuttaa ne. Kanikuosi on tosin osoittautunut tosi vaikeaksi, sillä niin kapeassa nauhassa kun mitä valjaisiin tulee en ole vielä kertaakaan onnistunut näkemään pupua!


Väreistä suosituimmat olivat vaaleanpunainen ja pinkki, neonvärit, sininen, vihreä sekä turkoosi. Aika perinteisiä värejä siis, paitsi nuo neonvärit. Väritoiveista kävi aika hyvin selväksi, että osa toivoo räväköitä värejä ja kuvioita, osa neutraaleita ja rauhallisia. Tarkoitus olisi valikoida hieman molempia, ja ettei kaikissa kuoseissa olisi jotain kuvia. 

Haluatte varmaan tietää jo, kuka on arvonnan voittaja? Onnekas valjassetin saaja on Iris! Onnea, olet saanut sähköpostia aiheesta. Pinja toivottaa kaikille oikein makoisaa kesäviikkoa. Tällä viikolla blogi kokee pieniä parannuksia, kun päivitän vähän noita alasivuja. Ulkoasu ei siis tule muuttumaan, mutta tilaussivut kyllä ja vähän muukin. Katsotaan nyt mitä kaikkea saadaan Piitun kanssa aikaan. Lauantaina muuten suunnataan taas Puotinharjuun estekisoihin, kivaa!1 kommentti: