6.11.2015

Hauskaa nenäpäivää!Ehdin tekemään tämän nenäpäivän bloggauksen vasta tosi myöhään, kun töissä meni normaalia kauemmin. Mutta parempi näin illalla kuin ei ollenkaan, etenkin kun tällä viikolla ei ole bloggauksia tullut. Sitä paitsi Pupunpaja tahtoo olla Nenäpäivässä edes jotenkin mukana. Kaneja ei taida virallisesti olla tempauksessa mukana, mutta eläinten ystävät voivat esimerkiksi kannattaa Makkosen poikia, noita letkeän rempseitä kääpiösnautsereita, joilla on oma Face-sivu!

Me valmistauduttiin tänään kanien kanssa huomista messupäivää varten. Ensin leikkasin Pinjan kynnet, tarkisten sen hampaat, tassujen puhtauden ja hajurauhaset. Hampaat ja tassut oli loistavat, mutta hajurauhaset piti putsata. Pinja taitaa eritellä nyt normaalia enemmän hajuja sitä kautta, kun Muumille pitää vähän kurnutella. 


Pinja oli muuten esimerkillisesti sylissä kynsien leikkuun ajan. Sillä on yleensä joku härdelli aina päällä, mutta nyt se mötkötteli aika rennosti sylissä. Toivottavasti huomenna hengaa tuomarin sylissä yhtä mallikkaasti. Se kisaa petissä seniorinaaraissa, joissa oli muutama muukin kani ja muun muassa yksi kääpiöjänis. Huippua, että saadaan suht saman ikäinen jänis siihen, niin pystyy vähän vertailemaan. 


Muumista on kasvanut uberhieno mies. Katsokaa nyt! Siinä se istua napotti nojatuolissa ja posetti oikein kun huomasi, että sihtaan kameralla. Hän on keksinyt uuden leikin, jossa tullaan tökkäämään minua kovaa nenällä selkään aina kun alan siivoamaan häkkiä. Sitten vilistetään piiloon ja kohta tullaan taas hiljaa - ja töks. 

Ei olla pitkään aikaan hypätty Muumin kanssa, joten treenattiin ihan vähän nopeasti tänään huomista kisaa varten. Muumi tiputteli alkuun puomeja, mutta sitten se lämpesi ja alkoi hypätä kunnolla. Toivottavasti ehditään huomenna lämmitellä ennen rataa sen verran, että herralta jää tuo ylimmän puomin tiputtelu vähemmälle. Kaverilla on semmoinen tapa, että parilla ekalla hypyllä tiputetaan ja sitten muistetaan et voisi hypätä pari senttiä isommin. 


Hypättiin Muumin kanssa tämmöistä estettä. Kummastakin suunnasta. Tuolta takaa eteenpäin tämä on Muumille vähän vaikea, koska se aloittaa hypyt helposti liian matalalta. Mutta saatiin sujumaan ja toivottavasti sujuu huomennakin. 

Otin muuten treenit videolle. Laitoin kameran jalustalle ja kuvaamaan. En jaksa nyt alkaa miettimään mitään editointeja, kun kello on kauhiasti. Mutta katsotaan jos saisin kuvattua lisää pätkiä kanien hyppytreeneistä, niin jos sitten saisin teille videonkin. Oisko hyvä idea?


PS. Huomenna messuillaan! Saa tulla juttelemaan jos tunnistaa ja haluaa jotain höpötellä. 

2 kommenttia:

  1. Olitko tänään messuilla siellä esteradan reunalla vihreessä hupparissa ja muumi mukana:)

    VastaaPoista