23.5.2016

Narsk ja järsk

Pinja Pitkätassu täällä moi. Saaralla on niin kamalasti kaikkea tekemistä, että meikä jänis lattoi tassut näppäimistölle ja naputtelee vähän kuulumisia. Meillä pupuilla on aikaa, koska me ollaan aina kotona. Etenkin nyt kun on virusepidemia, jonka takia ei saada mennä ulos, kisoihin tai näyttelyihin.

Oikeastaan meiltä kiellettiin eteinenkin, koska me heitellään siellä aina kenkiä. Ja koska niillä kengillä on kävelty ulkona ja ulkona kulkee villikaneja. Aikaisemmin villikanit oli tuolla reilun pomppumatkan päässä (lue; noin yksi kilometri, toim.huom.), mutta nyt niitä on nähty viereisen kerrostalon pihalla. Ehkä epidemia vaikuttaa siihenkin, missä ne ovat.Ne villipuputukset on voineet löytää myös viljelylavat, minne meidänkin porkkanamaan piti tulla. Mutta nyt meidän porkkanat tulee ruukkuun parvekkeelle. Mutta ei siitä enempää, koska siitä tulee myöhemmin oma postaus. Muumi ilmoitti jo, että on vapaaehtoinen maanmuokkaaja. Siis sen multakasan, johon ne porkkanat tulee. Epäilen, että Saara ei huoli Muumia kaivajaksi, koska sillä on itsellään pieni sininen lapio. Sillä se kaiveli kukkapurkkeja ja multasäkkejä viikonloppuna ja me ei saatu kaivaa kuin vanhaa pyyhettä. Aika epäreilua, vai mitä?

Me ollaan maisteltu sängyn pohjalautoja oikein urakalla. Siitäkään ei saatu kiitosta, vaikka ollaan aika eteviä puuseppiä. Muumi söi myös kirjahyllyn kulmaa, mutta siihen laitettiin sitten jesaria. Se on sinällään aika jännää, että ihmisillä on tarve teipata kaikki ne kohdat mitä me purraan. Me saadaan kuulema pian taas uusi purulelu kaupasta, koska ulkoa ei voi tuoda oksiakaan.  

Mitä tulee kauppoihin, niin saatiin eilen jättimäinen jätesäkillinen heinää verkkokomeroon naapureiden iloksi. Edellinen säkki olikin syöty, niin ihan viime hetkellä saatiin tämä uusi. Se tuli pirkanmaalaiselta maatilalta ja se maistuu tosi hyvälle. Me syödään heiniä ja seiniä (lue: lattialistoja) ihan innoissamme. 

Terveisiä kaikille järsijöille, 

Riiviöjäniininne

3 kommenttia:

  1. Siis mä en kestä kuinka symmpiksiä nää Pinjan postaukset on <3 Varovaisesti kyselen valjaidentekoaikataulua, tilailin niitä tossa huhtikuun alussa muistaakseni. Osaatko yhtään sanoa, milloin voisivat valmistua? Kiireitä sulla taitaa olla aika paljon nyt eikä niistä valjaista tietenkään mitään stressiä kannata ottaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinja on puhelias kaveri :D Tarkoitus olisi tällä viikolla saada ommeltua tilauslista toukokuun puolelle. Kiitos kärsivällisyydestä, odottavan aika on nyt ollut tosi pitkä!

      Poista