10.7.2014

Hihnapaja

Valmistautuminen estehypyn SM-kisoihin ja siellä valjaiden myymiseen etenee. Olen tilannut lisää materiaaleja ja alkanut tekemään tuotevarastoa. Yleensähän en ole varastoa pitänyt, joten nyt täytyy sitten laajentaa sitä urakalla, että on mistä myydä. Jos joku jo tietää ostavansa minulta SM-kisoissa valjaat, suosittelen tilaamaan etukäteen niin saat varmasti mitä haluat. Ja toisaalta pystyt maksamaan etukäteen verkkopankissa, eikä tarvitse pyöritellä käteistä paikan päällä. 

Nopan-teksti ja kokomerkintä on viime aikoina vaihdellut valjaissa, koska käytin vanhan merkitsemissysteemin loppuun ja aloitin nyt uuden. Tilasin Nopan -kokonauhoja kokoihin xs, s, m ja l. Ne ovat ne yleisimmät koot, s-kokoa menee ylivoimaisesti eniten.

Kunhan saan valmiksi kaiken mitä otan mukaan niin kuvailen vaikka teille tänne blogiin vähän. Nyt on vielä aika vaiheessa. Mustia hihnoja olen tosin pajaillut sarjatyönä. Yhden tein tilauksesta niin innostuin samalla väkertämään muutaman ylimääräisen myyntiä varten. 

Ankkuri-valjaat ja hihna, tilauksesta tehty.
Nykyinen tapa merkitä valjaiden koko.

Mustia hihnoja varastoon.


2 kommenttia:

 1. Milloinkas meidän valjaat valmistuu? ;)
  Hieno kuosi kyllä tuo ankkurikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän valjaat on puoliksi valmiina työpöydällä. Sinisen ompelulangan vähyys pääsi yllättämään, niin en ihan loppuun vielä päässyt. Mutta pian on valmista :)

   Poista