14.7.2014

Sinisia valjaita ja marjoja.

Pinja on syönyt viime aikoina mansikoita. Perkasin niitä pakkaseen monta pussia ja samalla tietysti söin itse ja syötin jänikselle. Ei tietysti mahdottomia määriä, mutta kyllä Pinja mansikoiden makuun pääsi. Eilen kävin lenkillä metsässä ja huomasin että mustikat on kypsiä. Toin Pinjalle tuomisiksi ison mustikan varvun, jossa oli muutama kypsä marja. Kiinnitin sen häkin pieleen ja siitä Pinja syödä natusteli. Havaitsin, että jos varvun laittaisi lattialle Pinja söisi sen kerralla, mutta kun laitoin sen kalteriin pystyyn se söi sitä päivän aikana useasti vähän. 

Pinja varvun kimpussa.
Lisäksi olen tietysti ommellut. Eilen oli kesäloman viimeinen päivä, eli tänään piti tehdä töitäkin. Ihan hyvin sain kuitenkin ommeltuakin. Nyt pöydällä on iso kasa valjaita palasina, suunnitelmana ommella joka päivä töiden jälkeen tällä viikolla. Jos nyt muutaman valjaat saisi SM-kisoihin myyntiin. 

Sinikukka-kuosi on muuten ihana. Siitä tehdyt valjaat ovat vain niin kauniita, että taidan tehdä Pinjalle siitä valjaat.  Kuosi on myös tosi vähissä, katselen jos saisin tilattua sitä lisää. Ankkuri-kuosin olette jo ostaneet loppuun, mutta sitä on jo tulossa lisää joten sen suhteen ei huolta. Nuo kaksi kuosia ovat nyt olleet suosituimmat.

Näistä niitä valjaita valmistuu.


S-koon tilausvaljaat.

S-koon tilausvaljaat.

S-koon tilausvaljaat.

Niin muuten, oletkos huomanneet, että Heinää & Käpälänjälkiä -blogissa on kesäarvonta? Pupunpajaankin pitää ehdottomasti saada pian arvonta. Teitä lukijoitahan on ihan pian 70!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti