30.7.2014

Hellettä riittää

Meillä on sisällä 30 astetta lämmintä. Pinja on viileimmässä huoneessa, joka enää ole viilein koska kaikkialla vallitsee sama lämpö. Pinja tosin jaksaa puuhailla. Se varasti yhtenä päivänä mansikan mansikkarasiasta pöydältä ja meni syömään saalistaaan sänkyyn. Lakanassa oli iso punainen mansikkamehuläikkä, jota Pinja nuoli kun aloin katsomaan että hetkinen, mitä meidän sängyssä tapahtuu. No, lakana meni pesuun, ei sen vakavampaa. Pinjahan siis saa olla sängyssä, se ei harrasta lakanataideteoksia kuten jotkut muut kanini aikoinaan ovat tehneet. 

Eilen päätin testata miten neiti Jänes suhtautuu veteen. Laitoin lavuaariin hieman vettä ja nostin jäniinin sinne istumaan. Loiskuttelin käpälät ja mahan märäksi ja sivelin vettä hieman selkään. Pinja istui hienosti, huomioiden etten ole ikinä pessyt sitä. Tuolla jäniksellä ei ole ollut edes jalkapohjat keltaiset ikinä, joten se on välttynyt pesuilta. Tämänkin kastelun tarkoitus oli viilentää kania. Kastelun jälkeen Pinja meni häkkiinsä ja nuoli turkkiaan monta minuuttia, sitten se meni loukkaantuneen oloisena istumaan häkkinsä tasolle. Se ei ilmeisemmin hirveästi arvostanut märkiä tassuja, vaikka kuivuikin tosi nopeasti.

Minä kastuin!
Teitä lukijoita on muuten tasan 70! Sen kunniaksi järjestän arvonnan. Tällä viikolla siis tiedossa vielä bloggausta sekä Pupun pajahaasteeseen että arvontaan liittyen :)  Jos olet osallistumassa pajahaasteeseen ilmoittele itsestäsi ja bloggauksestasi piakkoin, sillä haasteen aika loppuu huomenna. Lupaan toki huomioida myös myöhässä tulevat osallistumiset. 

Tilausvaljaat

Sopivan rauhallinen malli. 


1 kommentti:

  1. Hienot nuo siniset valjaat! :3 Pitäisi varmaan itsekin tilata Raimolle kunhan nyt ensin vähän kasvaa :).

    VastaaPoista