4.7.2014

Jäniinin jännä kesä

Nyt on kesäloma ja me pakkasimme tavarat ja jäniksen ja suuntasimme maalle. Pinja nukkui koko menomatkan. Perillä sitä odotti oma tehdashäkki ja vintin verran seikkailtavaa. Vapaana se saa olla vain valvonnassa. Olin valmistautunut siihen, että tulen viettämään aikaa vintillä kanivahtina ja luinkin kaksi tosi paksua kirjaa siellä istuskellessani. Välillä toki piti keskeyttää lukeminen ja mennä Pinjan perään. Mutta kummatkin tykättiin. Voikukkiakin löytyi ulkoa helposti, täällä kaupungissa on niin vaikea löytää puhtaita lehtiä kanille. 

Häkistä hypätään Ikean tyynylle niin tassut ei luista.

Tänään Pinja joutui taas kuljetuslaatikkoon kun suunnattiin valokuvaukseen. Käytiin Eläinten koulukuvaus -nimisen firman kuvauksissa. Oli tosi kiva juttu. Sain itse valita taustavärin ja korin, jossa Pinja istui. Turkoosi tausta ja kani pärekoriin. Ensin Pinja poseerasi yksin, lopuksi otettiin vielä kaverikuvia minusta ja Pinjasta. Pinja sai kuvaajalta kehuja kun piti korvat koko ajan pystyssä höröttämässä, kieltäkin se näytti kerran. Saa nähdä ehtikö kielikuva kameralle asti, mutta kuvaajakin kommentoi sitä. Nyt sitten vain odotellaan kuvia, jotta pääsee tilamaan. Tällaisessa kuvauksessa olisin tosi mielelläni käyttänyt Jonsukin, mutta se oli liian kaukana tätä kuvausta varten. Joka tapauksessa oli ihan tosi kiva kuvaushetki. Pinja sai kuvaajalta salaattiakin :)

Pinja hyödynsi tilan juosta.
Lopuksi vielä yksi huippu juttu. Tulen myymään valjaita kanien SM-hyppykilpailuun Helsinkiin 19.-20.7.2014. Etukäteen tilattuja valjaita saa siis silloin sieltä ilman postikuluja, mutta otan mukaan myös varaston valmiita valjaita ja hihnojakin. Jonkinlaisten vaihtorahavaraston otan mukaan, mutta toivon tasarahamaksuja :) Mikäli haluat tilata valjaat etukäteen ja noutaa ne kisoissa tilaa viimeistään 12.7. niin ehdin varmasti ommella.  2 kommenttia:

  1. Minunkin pitäisi käydä kaneja kuvauttamassa, mutta se tuppaa vain olemaan aika kallista :/.

    VastaaPoista