2.11.2014

Kaniarki

Pupun pajahaasteen aika loppui perjantaina. Haasteessa oli ideana kuvata viisi arkista kuvaa ja blogata niistä. Haasteeseen osallistui kaksi blogia: 

Molemmissa blogeissa oli tosi hyvät bloggaukset kaniarjesta yhden päivän osalta. Juuri tällaisia tällä haasteella hainkin. Sopii muuten myös tuohon kanin hankkimisteemaan joka nyt on blogissa ollut. Haastetta tehdessäni en ajatellut tätä, mutta nyt tajusin! 

Tässäpä sitten minun ja Pinjan arkea kuvin:


Kun aamulla nousen sängystä, annan ensimmäiseksi Pinjalle lusikallisen pellettejä. Piitu on siihen asti häkissä. Avaan häkin oven tässä samalla kun annan ruuat.


Pinja hyppää aina häkin tasolle ja sieltä alas edestakaisin ja työntää kuonoa pinnojen välistä, kun nousen. Se tietää, että ruoka tulee ihan just. 


Pinja on tehnyt tällaisen väylän mitä se kulkee. Mönkkii tuon hyllylevyn alta tai hyppää petinsä kautta. Hyllyn takana on sen pahvilaatikkomaja. Otettiin Pinjan kanssa selfieitä sängyssä samalla kun silittelin sitä poskista. Piitu tykkää poskien silittelystä valtavasti! Valokuvista ei niinkään, se aina irvisti näissä kuvissa...
Pinjan heinät lähtee helposti leviämään heinähäkistä pitkin lattiaa. Täytyy välillä lakaista niitä takaisin häkille, ennen kuin ne tarttuu sukkiin ja kantautuu pitkin kämppää.


Pinja tykkää imeskellä räsymattojen hapsuja. Harvoin se noita irti puree, mutta lutkuttaa. Se taitaa olla sisältä vähän vauva vieläkin. 

5 kommenttia:

 1. Oi, oot hyvä kirjoittamaan ja ottamaan kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Tylsää kun en ehtinyt osallistua, mutta ensi kerralla sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, seuraava haaste on tulossa. Sitten ehdottomasti mukaan :)

   Poista
 3. Hyviä kuvia! :) Kiva postaus.

  VastaaPoista