20.1.2015

Valjaita, ihanuuksia

Ompelin viime vuonna yli 70 valjaat kaneille ja hihnojakin tein aika kasan. Tänä vuonna toivon, että saisin tehdä ainakin sadan kanin valjaat. Miksi sanon näin? Siksi, että valjaita on ihana tehdä. Niitä tehdessä saa ajatukset pois kaikesta muusta, ja saa luoda jotain käytännöllistä mutta kaunista. 

 

Niistä sadasta valjaasta on nyt tehnyt 3/100. Tästä se lähtee. Rakastuin näihin kuviollisiin H-valjaisiin. Lapavaljaita tilataan paljon enemmän. H-valjaillekin on kuitenkin käyttäjänsä. Omasta mielestäni se on ihan kanikohtaista, kumpia kannattaa käyttää.  Pinja loikkii H-valjaissa. Pitäisiköhän sille tehdä uudet, jotkut tosi päheät ensimmäisiin tämän vuoden hyppykisoihin. Alkaahan tänä vuonna Pinjan ensimmäinen oikea hyppykausi. Söpöilyvaljailla varmaan saataisiin ensimmäinen puhdas rata kisoissa...Lupailin aiemmin Pinea-kasseja myyntiin tammikuun alussa. Ensimmäistä satsia tehdässä ei kuitenkaan koskaan voi tietää mitä tapahtuu ja välillä menee testailun puolelle. Hieman siis tipuin lupaamastani aikataulusta, mutta pian niitä on tulossa!

9 kommenttia:

 1. Oi tuo maatuska-kuosi on niin söpö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se on tosi söpö. Tosi vähän siitä oon tosin valjaita tehnyt.

   Poista
 2. Mitä materiaalia nuo on ja mistä olet ostanut? Valjaiden teko ohje olisi kiva, vaikka osaahan nuo tehdä ihan soveltamalla :-)

  VastaaPoista
 3. Vau, oletpas tehnyt monia valjaita viime vuonna! Toivottavasti suoritat tavoitteesi tänä vuonna tehdä 100 valjaat ja onnea kisoihin Pinjalle! Teepäs sille oikein hirmusöpöt valjaat. :3

  VastaaPoista
 4. Hei! Miten sinulea voi tilata lapavaljaat? Pystytkö lähettää niitä postissa ? :)) ja paljo maksaisi ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, sähköpostilla voi tilata ja postittelen kyllä. Lapavaljailla on hintaa 12 euroa + europostikuluja. Tuolta kun klikkaat blogin linkkivalikosta kohtaa Tilaukset niin löytyy tilausohjeet, hinnasto, kuosivalikoima ja kokotaulukko. Sitten vain sähköpostilla tilausta tekemään :)

   Poista
 5. Voitko kertoa sähköpostisi ? :)

  VastaaPoista