1.1.2015

Uusi jänövuosi

Vuoden 2014 aikana Pupunpaja-blogi on kehittynyt paljon. Yksi isoimmista muutoksista oli varmasti kiihtyvä bloggaustahti. Kun vuonna 2013 sain aikaan 36 bloggausta, vuonna 2014 niitä kertyi jopa 115! Se tarkoittaa reilua kahta bloggausta viikossa. Tänä vuonna aion pitää vähintään saman tahdin. On ollut hienoa huomata, että teitä lukijoitakin on valtavan paljon enemmän kuin vuosi sitten. 

Toinen iso muutos oli nimi. Nopan-blogi muuttui Pupunpajaksi, pitkälti siksi että halusin jotain kivempaa, kuvaampaa ja kirjallisesti toimivampaa. Nopan kun genetiivimuotoisena oli vaikea sana tekstissä, Pupunpajaa on paljon helpompi taivutella (kaniinit ja kielitiede, mitä muuta ihminen kaipaa? :D ) Keväisistä työmatkoista mieleeni onkin vahvasti jäänyt, kuinka pyörittelen aivoissani erilaisia kanimaisia sanoja iloloikista onnentassuihin päätyen lopulta pupuihin. Tunnin kestävässä työmatkassa ei taida ollakaan muuta hyötyä, kuin että ehdit ajatella.

Pinja ja minä löysimme viime vuonna taas hieman aktiivisemman vaihteen pet-näyttelyiden, hyppäämisen ja yhdistystoiminnan saralla. Kävimme hieman useammassa kanitapahtumassa ja minä otin vastuulleni Nakertajat-lehden päätoimittajuuden. Ylipäätään harmittaa kuinka vähän jossain vaiheessa kävin kanien kanssa tapahtumissa. Toisaalta on eri asia olla autottomana opiskelijabudjetilla Pohjois-Karjalan korpimailla, nyt kun asuu lähempänä kaikkia tapahtumia, on hovikuski ja julkisillakin pääsee nopeammin vaikka minne. Tällä hetkellä oikein odotan, että hyppykausi alkaa ja Pinja pääsee kartuttamaan kokemustaan esteradoilla. Ihanaa, että nyt siihen on mahdollisuus. 

Minulla on useampia ideoita jo takataskussa bloginkin suhteen. Tänään pajailin Pinea-kasseja ja Yhtä Toista Ideaa eteenpäin. Uusien objektiivien kyttäily netistä kiihtyy. Blogi koukuttaa kuvaamiseen. Kohtalaisen ärsyttävää nimittäin tapella tuon risan objektiivin kanssa, kun kani ehtii viisi kertaa poistua paikalta ennen kuin kamera suostuu säätöihin. Kuvaamisen lisäksi olen koukuttunut artikkelien kirjoittamiseen. Kanien hoitoon keskittyvä artikkelisarja starttaileekin tuotapikaa. 

2 kommenttia: