23.3.2014

Merirosvokani ja kukkaistyttö

Mie ompelin valjaiden tilausjonon tänään kiinni. Meni semmoset kolme tuntia plus kuvaaminen, kuvien käsittely ja tää bloggaaminen. Mutta saipahan kunnolla rentouduttua työviikon jälkeen ja puuhastella kivoja juttuja. Kolmet valjaat ja jokaiseen vielä hihnakin.

Ilotulite-valjaat ja mustahihna

Hihna 2,5 metriä, valjaat koko S

Ensimmäisenä esittelyyn uniikit ilotulitusvaljaat. Tuota kuosia ei ole aikaisemmin tehty ja ei tulla enää tekemään. Se kuosi oli sellainen nauhan pätkä, jota ei isoissa erissä saakaan.

Kevätkukka-setti.


Oranssi hihna ja solki.

Kevätkukka on vain niin söpö kuosi. Aikaisemmin havaittiin, miten hyvin keltainen solki sopii valjaisiin, mutta nyt tilaaja toivoi oranssia solkea ja oranssia hihnaa. Eivät ole ihan samaa oranssia, mutta hienosti sopivat kyllä toisiinsa. Kivat tuli, vaikka itse sanonkin.

Ja sitten...En tiedä tuleeko nuo pääkallovaljaat merirosvokanille. Mutta pikkuisen teki mieli askarrella silmälappu ja laittaa pehmokani-Hetta poseeraamaan. 


Merirosvokanin valjaat.

Musta 2,5 metrin hihna valjaiden mukaan.


PS. Teitä lukijoita on kohta 60! Ihan mahtavaa. Pitäisiköhän pitää joku arvonta, jotta kaikki uudetkin lukijat saisivat osallistua. Vaikka pääsiäisen kunniaksi, liittyyhän pääsiäiseen puputkin.

2 kommenttia: