2.3.2014

Testailua ja omenoita

Pinja hyppeli perjantaina eteisessä kolmen esteen rataa hirmuisen hienosti. Esteet oli tosin kirjoja kirjahyllystä, tiedättehän silleen A-asennossa. Olen aikoinaan tehnyt johtimia ja puomeja, mutta en löytänyt niitä mistään vaihteeksi (syytän muuttoa). Niinpä Pinja sai hypellä helppoja matalia kirjaesteitä. Hienosti hyppäsi ja eteni itsenäisesti esteeltä toiselle vaikka olikin ilman valjaita. Täytyy kehitellä sille paremmat esteet ja hypyttää niin, että mies ehtii kuvaamaan. Nyt hypyttelin kotona yksin ollessani niin ei saatu kuvia.

Minä tilasin uusia kokolappuja valjaita varten, josko olisivat parempi kuin leimasimella tehdyt. Testailin vähän ja tulin siihen tulokseen että nuo kotikutoiset leimatut nauhat on parempia. Hieman samalla tavalla kävi hihnamateriaalien suhteen. Verkkokaupasta putkahti narua, joka ei kovin hyvää hihnoihin. Jännittävää että samalla valmistajalla voi olla niin isoja eroja samanlaisen narun eri paksuisissa versioissa. Kyselin verkkokaupasta myyjältä mistä moinen ja sain kyllä tosi hyvää neuvontaa, palauttelen nyt nuo ja tilaan testiksi toisen valmistajan narua, sen pitäisi myyjän mukaan olla enemmän sitä mitä haen.

Tänä viikonloppuna oli tarkoitus ommella neljät tilausvaljaat. Ihan en päässyt tavoitteeseen kaikenlaisten muitten viikonloppuaktiviteettien ohessa, mutta hyvin kuitenkin vauhtiin. Yhdet valjaat valmistui ja kolmet muut ovat aloitetut. Huomen illalla sitten töitten jälkeen hurhurhur, niin saadaat loputkin valjaat kasaan :)Omppu S, tilausvaljaat


Nämä kuosit on työpöydällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti