18.3.2014

Pilkun paikka

Aloitin viime viikolla uuden työn, jonka seurauksena herätyskello soi kuudelta. Pinja omaksui parissa aamussa että aamupala tulee ennen puolta seitsämää ja vaati samanlaisen huonepalvelun myös viikonloppuisin. Onneksi siinäkin taitaa olla vähän sängyssä lojujan vikaa, koska se painuu takaisin nukkumaan kun tajuaa ettei saa minua ylös. 

Sen lisäksi, että Pinja on tajunnut etten minä arvosta kerjäämistä, se on löytänyt meidän perheen heikon lenkin. Tai siis. Mies teki Pinjan kanssa diilin, että syöttää jänikselle herkkutikkua jos jänis seisoo takakoivillaan. Pinja on diilistä niin innoissaan, että tässä yhtenä päivän se ryntäsi miehen jalkoihin ja sinkoili sitten ympyrää. Ylipäätään olen havainnut, että tuo otus menee ruuasta niin sekaisin, ettei esimerkiksi hyppytreeneissä kannata antaa sille ruokaa loistavan loikan jälkeen. Se nimittäin ajattelee sen jälkeen vain ruokaa, eikä näe enää esteitä :D  

Minä siis yritän sivusilmällä vahtia, ettei Pinja syö liikaa herkkutikkua, kun joka ikisessä välissä käy miehelle esittelemässä taitojaan takakoivilla seisonnassa ja omalla tasollaan keikkumisessa. Sitten se laittaa pään kalelleen ja vilkuttaa nenää. 


Tämmöiset valmistui tänään tilauksesta
Ja tällaista on työpöydällä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti