31.10.2015

Varpuja ja valokuvia


Meillä kävi eilen vieras, joka toi myös perheen pienemmille tuliaisia. Mustikanvarpuja! Siitäpä puput innostuivat. Pujottelin varpuja häkin kaltereihin, ja saivat siitä sitten repiä. Hyvin nopeasti kyllä nakerreltiin nuo tuosta pois. Mutta olipahan hetkellinen hupi!


Samalla kun puput söivät, niin minä testailin uutta kameraani, jonka ostin torstaina. Ensin oli tarkoitus ostaa vain uusi objektiivi järkkäriini, mutta sitten löysin niin hyvän tarjouksen, että päätin päivittää samalla rungonkin. Onhan tuolla edellisellä järkkärillä kuvattu jo viitisen vuotta. 

Tästä lähtien blogin kuvat kuvataan siis Canon EOS 100D:llä. Putkia minulla on nyt kolme. Täytyy vähän tesmailla, ennen kuin osaan sanoa enempää. Tällä hetkellä en ole ihan kartalla tuosta uudesta rungosta, muuta kuin että se tuntuu tosi paljon kivemmalta ja paremmalta kun vanha rakas 1000D:ni, joka ei vaan ihan taipunut kaikkeen. 


Rungon päivityksen vuoksi pystyn nyt myös kuvaamaan videota. En aio kuvata mitään vlogeja, mutta tänne blogin puolelle voisin jotain pupujen elämästä koittaa kuvailla. Aion ainakin videoida meidän naksutustreenejä, ihan siis koulutuksen kannaltakin, että näkee mitä kani on milloinkin osannut. Voi jälkikäteen sitten tsekkailla kanin kehittymistä. Niistä siis voisi tulla tänne blogiinkin jotain pätkää. 


4 kommenttia:

  1. Myytkö sitä vanhaa kameraa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, harkinnassa on et se menisi myyntiin nyt. Mulla ei ole tosin myydä siihen objektiivia mukaan, kun en raaski luopua vielä mistään noista... eli möisin varmaan pelkän rungon :)

      Poista