4.10.2015

Iloloikkaista Eläinten päivää!

Eteen kaks kol! Muumin marssi. 
Eläinten päivää vietetään kansainvälisesti aina 4. lokakuuta. Samalla Eläinten päivä aloittaa Eläinten viikon, jota on vietetty jo vuodesta 1959 alkaen. Tänä vuonna Eläinten viikon teemana ovat koirat ja SEY kampanjoi koirien liikajalostusta vastaan. 

Kanit eivät tiettävästi olleet koskaan teemana, mutta sehän ei meitä estä juhlimasta pitkäkorvaisia ystäviämme viikon aikana. Muumi juhlisti Eläinten päivää valjailemalla maalaismaisemissa. Poika veti välillä semmoisilla iloloikilla, että tunsin itseni varsin hitaaksi koittaessani pysyä minimiehen perässä. Esteet eivät olleet mukana, joten ei pystytty treenaamaan hyppelyitä. Muumi kuitenkin keksi, että kukkapenkin yli on varsin kätevää hypätä. Meitä ei siis haittaa jos esteiden alle tulee kukkavaasit tai radalle pensaseste, niin kuin hevosten esteradoilla näkee. Muumi on jo treenannut!

Tuon kukkapenkin yli hypättiin useamman kerran.

PS. Pinja ei valjaillut, koska projekti "valjaissa on kivaa" on kesken. Bloggaan ensi viikolla tarkemmin tästä projektista. Pinja juhli siis sisätiloissa ja leikki muun muassa männynkävyillä, joita me Muumin kanssa ulkoa kerättiin pupuille. Ne on ihan huippuja leluja, niitä voi järsiä ja heitellä ja aina löytyy uusia kun vanha on liian syöty :)

1 kommentti:

  1. Vooii! Ihana Muumi poika! Terveisiä meidän leikatulta pojalta sinne Muumille! :3 ja Pinjalle terveisiä naaras Hipulta!<33 on ne niin söpö pari toi Muumi ja Pinja<33333

    VastaaPoista