7.12.2015

Jänismäistä päivää!

Pinja täällä. Blogissa on ollut äärettömän hiljaista, ja siksi meikä jänö tekee nyt korjaavan loikan. Me ollaan Muumin kanssa viime päivinä rakenneltu paljon. Pahvilaatikkomökki meni lyttyyn, en kyllä tunnusta olevani niin pullea, että se minun painostani rysähti. Muumi vaan teki isomman oven kun seinä, mutta eihän kukaan ole pahvilaatikkotaloarkkitehti syntyessään. 

Saadaan kuulema uusi mökki Ikeasta, kunhan siellä ehditään käydä. Nyt täällä on ihmiset kuumeessa, eikä oikein tapahdu mitään jännää. Ollaan kyllä pohdittu mitä saadaa joululahjaksi. Muumi ei ees tiedä mikä on joulu! Ajatelkaa meillä on perheessä vauva! Tai no, täyttäähän se tammikuussa sitten vuoden. 

Murtauduttiin lahjakaappiin, koska me puput tiedetään missä lahjoja pidetään. Sieltä ei kyllä löytynyt mitään pupujen käyttöön sopivaa, joten ei sanota mitä siellä oli. Oletan, että meidän lahja on niin suuri, ettei se mahdu kaappiin. Niin sen täytyy olla! 

Joulukuun kunniaksi me ollaan muuten saatu herkutella vähän kauralla. Muumi saa sitä naksutinkoulutuspalkaksi, koska osaa syödä sitä kädestä. Minä saan naksutinpalkaksi vain leipää, jolla Saara saa sormet tarpeeksi kauas taltoistani. En kyllä ymmärrä miten niin minäkin en voisi saada kauraa... Tai no, kai se on myönnettävä, että todennäköisyys että isken hampaani käteen on aika suuri. Mutta päästän kyllä heti irti kun huomaan mokani! Eihän se jänö kaikkea voi huomata kun kaura on niin hyvää... Omnomnom.

Joulupukille tiedoksi, että minut ostaessa on tiedetty, että voin olla topakka kaveri. En ole väkivaltainen tai vihainen, olen vain ruokamaaninen yksilö. Sen asian kanssa tullaan kyllä toimeen. Muumikin osaa jo muistuttaa minua kun hermoilen ruuasta, että kyllä sitä riittää meille molemmille. Muumi on muuten iso! Aika epäreilua jyrätä siro jänis sivuun kaurakasalta pelkällä muhkeudellaan. Muumia on olettu kutsua Muffiksi eli Muffinsiksi. Meillä kaneilla on aina monia kutsumanimiä. Liittyy jotenkin rakkaisiin lapsiin.

Minä olen ihan vaan Pinja, Pipsa tai Pikku Myy. En kommentoi tuota jälkimmäistä. Olisin mieluiten Pinja Pitkätassu. Esikuvani Pepin mukaan. 


PS. Kameran muistikortti on täynnä videota Muumin treeneistä. Saatte nähdä niitä vielä tässä kuussa! 

5 kommenttia:

 1. Ihana postaus, kun tää oli kirjotettu Pinjan näkökulmasta. :3 Vai on se Muumi kasvanut jo isoksi, vaikka Pinjan mielestä Muffinsi on vielä vauva. On kiva nähdä videota Muumin treeneistä, jään odottelemaan sitä. :')

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista :) Muumi pitäisi punnita. Se on kyllä reippaasti opetellut takajaloilla seisontaa, joten videomateriaalia on kertynyt jo jonkun verran :)

  VastaaPoista
 3. Pinja on kyllä super symppis! <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos Pinja korjaavasta loikasta! :D

  VastaaPoista