15.12.2015

Risupostia



Tänään postin tullessa kolahti normaalia kovempaa. Oli selvää, että nyt tuli isompi kirje. WWF:n panda-logo komeili kuoressa. Kuoren sisältö ei innostaisi ihan jokaista ihmistä. Näin joulun alla lapsille voidaan sanoa, että tuhmille lapsille pukki tuo risuja. Mutta koska lapset ovat tässä tapauksessa pitkäkorvaisia, risupaketti oli iloinen asia. Ja oli siellä keppien seassa suklaalevykin. 



Kanit saivat heti kepit askarteluun ja minä maistelin suklaata. Jokaiseen suuhun jotakin siis. Kepit tulivat todella tarpeeseen, koska vanhat risut ovat loppuun kaluttuja. Muumi on aloittanut syömään sängyn laitaa, koska sen on ihan pakko saada joka päivä syödä puuta. Sen järsimisvimma on isoin, joka millään kanillani on ollut. Muumi aloittikin oitis risujen tultua nakertelun. Kyllä nyt kelpaa taas hetken aikaa nakerrella. Ja kohtahan sitä saa jo joulukuusesta havuja pupuille!



Viikonloppuna kanit muuten treenasi juoksemista. Tai Muumi ainakin, joka rallasi ympäri kämppää. Pinja keskittyi enemmän kiipeilyyn ja erilaisten esineiden välistä mönkimiseen. Huvinsa kullakin, mutta olipa pupuista vaan nii-in kivaa, että sai spurttailla koko asunnossa vapaana. Minä tein samalla valjaita ja puput välillä avustivat mittaamisessa. Eli siis tunkivat häiriköimään. Mutta valjaitakin valmistui nyt kolmet ja loputkin tilatut valjaat on aloitettu! :)



2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Meilläkään risut ei olisi Tikrun mielestä varmaankaan kovin huono lahja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Risuja vaan pakettiin! Ja havuja ja herkkuja... Puput on kyllä järsineet ihan innoissaan noita, osa niin ohuita että syövät kokonaan :)

      Poista