29.1.2014

Kevät tulee..

...väistämättä. Aurinko paistoi tänään jo tosi kirkkaasti. Se oikeuttaa ottamaan pienen varaslähdön kevääseen. Posti nimittäin kantoi perille ihanan paketin. Josta paljastui keväisiä mahdollisuuksia.

Keväisiä kuoseja! Kukkia, perhosia, sydämiä eli kaikkia kauniita asioita.Lisäksi värillistä nauhaa. Turkoosia, vaaleanpunaista, punaista, ruskeaa ja vihreää. Tavallisten ja välillä tylsien mustan ja valkoisen lisäksi. Ihanaa!


Niin, ja kiitos vielä kaikille teille lukijoille. Kuten Facebookin puolella eilen jo hihkuinkin, blogia on luettu 10 000 kertaa. Tuntuu hienolta :)

9 kommenttia:

 1. Vau mitä kuoseja!! Ite tykkäsin eniten tosta sydämmellisestä kuosista (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkäsin sydän-kuosista. Siksi ostinkin sitä monta metriä, et riittää :D

   Poista
 2. Oivoivoi, kunpa voisinkin tilata valjaat tyttöselleni tuosta sydänkuosista! <3 Aivan ihania kuoseja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihania kuoseja. Siksi ne oli pakollinen hankinta :D

   Poista
 3. Oi ihania kuoseja! Onkohan kahdet valjaat yhdelle pupulle liikaa? (Ei siis synny halua tilata toisiakin valjaita tuolle lapselle : D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä itsekin harkitsen et tekisin Pinjalle uudet valjaat ihan keväisen kuosin takia :D

   Poista
 4. Oiii, jos voisin tilata tuollaiset sydänkuosista tehdyt valjaat ja tollasen värillisen hihnan! <3 Oot hyvä tekemään kaikkeä kivoja juttuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kuvan värilliset nauhat on valjaisiin, ei sillä etteikö värilliset hihnatkin onnistuis :) Ja kiitos, kivaa kun kommentoit :)

   Poista
 5. Oi, on kyllä sellaisia kuoseja että tekisi mieli popsia suihinsa, niin ihanat värit! Täytyy tosiaan harkita sitä tilaamista! Vaikka pupusellani jo 4 eri valjaat löytyy mutta eihän ne kaupan valjaat vedä mitään vertoja sinun tekemillesi. :)

  VastaaPoista