25.1.2014

Silhuetteja

Minun on pitänyt jo pitkään tehä pikkupupuja, mutta tarvikkeet ovat vain lojuneet kaapin pohjalla. Nyt sitten lauantai-iltapäiväinnostuin askartelemaan ja päätin testata suunnitelmiani. Haaveilin siis, että saisin tehtyä tuossa Nopan-logossa olevan hyppäävän kanin siluetin. Siluetti onnistui hienosti, joten jatkoin testailuja eri väreillä. Samalla testasin miten muoviin voi kirjoittaa. Tuli vähän suttuinen teksti, joten täytyisi olla parempi kynä. Mutta kuitekin ihan hyvin testikappaleiksi. Halusin testata myös istuvaa kania, niin syntyi vielä tuollainen toisenlainen pupu.  Tämmöisiä näistä sitten tuli, tuohon mustaan kiinnitin kiinnitysrenksunkin, toisissakin on kyllä reikä narulle. Näistä voisi tehdä ihan hyvin vaikka korviksia tai kaulakoruja. Taidankin seuraavalla kerralla tehdä koruja, kunhan saan vähän materiaaleja paranneltua. Musta pupu on tosin tarkoitus kiinnittää laukkuun. Nuo kaksi muuta oli testejä kynän kanssa.


5 kommenttia:

 1. Ihania! Näistähän vois kehitellä vaikka jotain heijastimia tms. ihanuuksia myyntiinkin saakka, mä ainakin ihastuin tuohon istuvaan pupuun erityisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei heijastin oli hyvä idea! Se vaatiin pari testausta lisää vaan :D Kiva, että tykkäsit istuvasta pupusta, mä piirtelin sitä aika kauan kun en meinannu osata piirtää tuota mahan alusta ja etujalkaa fiksusti..

   Voin laittaa myyntiin tai ainakin jonkun blogin kilpailun palkinnoksi jos/kun saan kehitettyä tarpeeks hienoja :)

   Poista
 2. Hei! Onpa ihania :D Onko nämä siis tehty kutistemuovista?
  Itsekin vasta kokeilin ostamiani muoveja, saa tehtyä kyllä vaikka ja mitä, riittäis vaan mielikuvitus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kyllä nämä on kutistemuovista. Tosi hauska materiaali kyllä :)

   Poista