3.1.2014

Värejä!

Värilliset soljet on vihdoin täällä!
Tein jo yhdet uniikit tilausvaljaat valkeilla soljilla. Kaikki solkivärit on näkyvissä kuosisivulla. Tilatessa valjaat solkien väriä saa toivoa niin kauan kuin tiettyä väriä riittää. Mikäli ei toivo laitan sitä väriä kuin minusta kuosiin parhaiten sopii. Ihanaa kun ei ole enää rajoittunut mustaan!13 kommenttia:

 1. Todella upeat! :) Kiva kun on eri värisiä solkia, ei aina vain mustia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, esimerkiksi juuri noihin Princess-valjaisiin mustat soljet olisi olleet aika palikat. Onneksi tuli sopivasti tämä tilaus Postista :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. En ihan tarkkaan tiedä, ainahan niitä olisi kiva saada lisää. Täytyy katsella. Onko sinulla jotain toivetta millaista kuosia pitäisi saada? :)

   Poista
  2. Ei varsinaisesti, mutta ainakin jotain "poikamaista". Kohta on nimittäin aika tilata poikapupulleni valjaat. :)

   Poista
  3. Poikamaisia kuoseja voisi edelleen kyllä lisätä. Kiva tietää, et olet tilaamassa toistekin :)

   Poista
 3. Löysin tän blogin ihan äsken, hyvältä vaikuttaa! :) Kestääkö nuo valjaat monta vuotta? Ajattelin jos tilasin lapavaljaat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa et uusi ihminen on löytänyt blogiini, tervetuloa :)

   Valjaat on pitkäikäiset, vaikka tokihan ne käytössä kuluu (etenkin jos kani pääsee puremaan niitä). Omilla kaneillani olen käyttänyt monta vuotta samoja valjaita :)

   Poista
 4. Hei muuten, ettei vaan ois enää myynnissä ne yhdet vihreät pilkkulaparit? Facesta näin kuvan niistä, ja siinä luki että ois myynnissä. Mutta kuukauden vanha oli kyllä jo se kuva... Ne valjaat on siis nuo jotka on tuossa blogin bannerissakin.

  Jos ei oo enää myynnissä niin voitko hankkia tuota kuosia lisää jos sitä löytyy jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreät pilkkulapavaljaat löytyy valmiina, joskin Facessa olen väittänyt kooksi S, mut nyt kun katsoin niin minusta nuo on M-kokoa. Laparemmi siis pari senttiä pidempi kuin S-koossa.
   Jos haluat S-kokoa tuollaiset niin sekin kyllä onnistuu, löytyy tuolta kaapin pohjalta sen verran materiaaleja. Laita mailia :)

   Tuo on ollut suosituin kuosi mitä olen myynyt. Tällä hetkellä en tiedä mistä kaupasta sitä saisi lisää, kun sieltä mistä ostin ei enää ole myynnissä.

   Poista
  2. Okei, tuollaiset ois kyllä tosi kivat sille mun kaninpojalle. Pitää katsoa jos tuollaiset tilais, tosin ei ihan vielä oo mahdollista... Mutta vähän myöhemmin voisin tuollaiset tilata jos silloin on vielä tuota nauhaa jäljellä. Pitää myös kokeilla toisen kanini S-koon valjaita, että tietää oikean koon.

   Poista
 5. Löysin tämän blogin ja on aivan mahtava!
  Löytyisikö muuten mitään sinistä poikamaista kuosia, olen aatellut, että tilaisin valjaat. Mikään kuosi ei sillee napannu tolle mun pojalle,vaikka tosi ihani olivatkin. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan mun blogia :) Sinistä poikamaista kuosia ei tällä hetkellä löydy, lankean aina ostamaan liian söpöjä kuoseja... Mutta täytyy tsekkailla jos saisin uusia kuoseja lisättyä tässä :)

   Poista