22.1.2014

Kuositilaus ja valokuvahaaste.

Nyt minulla onkin pari juttua kerrottavana. Ensinnäkin se, että tilasin paria uutta kuosia ja värillisiä nauhoja. Ensi viikolla tuleekin sitten kivaa postia :) Olen kovasti yrittänyt löytää kivoja kuoseja, mutta ei ole vielä oikein tärpännyt, noissa mitä tilasin ei siis taaskaan ole niitä poikamaisia. Sydämet ja kukat taitaa olla niitä yleisimpiä kuva-aiheita. Mutta eiköhän jotain löydy semmoistakin kun vaan etsin ja etsin.

Toinen juttu on haaste teille, hyvät lukijat ja valjaita minulta ostaneet/ostavat. Näkisin mielelläni kuvia tekemieni valjaitten käyttäjistä eli kanista valjaat päällä. Jotkut ovat toki minulle jo kuvia lähtelleet - kiitos teille - mutta viime aikoina olen pyöritellyt päässäni ajatusta asiakasgalleriasta, jonka voisi toteuttaa Nopan Facebook-sivun kautta. Käsittääkseni pystytte itsekin laittamaan kuvia Face-seinälle; se on siis sallittua ja jopa suotavaa! 

Siirtelen kuvia sitten seinältä niille varattuun omaan kansioon, mutta katsotaan miten lähtee käyntiin. En käytä Nopan Faceen laitettuja kuvia missään muualla kysymättä kuvaajalta lupaa. Toki saa myös laittaa mulle mailiinkin kuvan, mainitkaa sillon jos saan laittaa kuvan Faceenkin. Kuvissa esiintyvän puputuksen nimen (ja rodun) mainitseminen kuvan yhteydessä ois kanssa kiva. Kehitysideoita otetaan vastaan. Ajattelin ensin tehdä tästä kuvien lähettelystä kilpailun, mutta koska siihen ei voisi osallistua kuin minulta valjaat ostaneet, se ei olisi reilua. Kerrottakoon kuitenkin tässä vaiheessa, että keksin tätä pohtiessani kilpailuidean. Kilpailu starttaa 1.2. ja siihen voi sitten osallistua ihan kuka tahansa :) 

Loppuun vielä yksi valjaskuva. Nämä retrokukkavaljaat ompelin tänään tilauksesta. Samalla tein kokolappuja valmiiksi kasan, ei tarvitse sitten aina tehdä sellaistakin kun alkaa ompelemaan, vaan on valmiina :)


Tilausvaljaat, koko M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti